Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόρεια Κυνουρία | Γκαύρος και Λαϊκή Συσπείρωση συγκαλούν έκτακτο Δ.Σ με θέμα τις ιχθυοκαλλιέργειες

Βόρεια Κυνουρία | Γκαύρος και Λαϊκή Συσπείρωση συγκαλούν έκτακτο Δ.Σ με θέμα τις ιχθυοκαλλιέργειες

Το θέμα της επέκτασης των ιχθυοτροφείων με την χωροθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών, στο Δήμο μας είναι  εξαιρετικά επείγον και σοβαρό και πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο δημοτικό Συμβούλιο άμεσα.

Παρότι φέραμε το θέμα με ερώτηση μας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος έμεινε στα ΘΑ και στις μεγαλοστομίες ότι θα συζητήσουμε το θέμα σε εκείνη τη συνεδρίαση. Όμως για μια ακόμα φορά, τα λόγια του δεν συνάδουν με τις πράξεις του. Σε ανακοίνωση της παράταξης του, μας προτρέπει να συγκαλέσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο με τις υπογραφές του 1/3 των μελών του.

Έτσι ακριβώς κάναμε. Απαιτούμε λοιπόν από το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο να φέρουν το θέμα προς συζήτηση. Τα υπόλοιπα για πράξεις, παραλήψεις και καθυστερήσεις,  θα συζητηθούν εκεί.

Άλλωστε, το ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί τον κατ εξοχήν χώρο έκφρασης του δημόσιου λόγου. Ως εκ τούτου λέμε ΝΑΙ στο δημόσιο διάλογο. Είμαστε εκεί, έτοιμοι να συζητήσουμε τόσο το συγκεκριμένο κατ’ επείγον θέμα, όσο και όποιο άλλο σοβαρό θέμα εισαχθεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...