Βόρεια Κυνουρία | Γκαύρος και Λαϊκή Συσπείρωση συγκαλούν έκτακτο Δ.Σ με θέμα τις ιχθυοκαλλιέργειες
Το θέμα της επέκτασης των ιχθυοτροφείων με την χωροθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών, στο Δήμο μας είναι εξαιρετικά επείγον και σοβαρό και πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο δημοτικό Συμβούλιο άμεσα.
Παρότι φέραμε το θέμα με ερώτηση μας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος έμεινε στα ΘΑ και στις μεγαλοστομίες ότι θα συζητήσουμε το θέμα σε εκείνη τη συνεδρίαση. Όμως για μια ακόμα φορά, τα λόγια του δεν συνάδουν με τις πράξεις του. Σε ανακοίνωση της παράταξης του, μας προτρέπει να συγκαλέσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο με τις υπογραφές του 1/3 των μελών του.
Έτσι ακριβώς κάναμε. Απαιτούμε λοιπόν από το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο να φέρουν το θέμα προς συζήτηση. Τα υπόλοιπα για πράξεις, παραλήψεις και καθυστερήσεις, θα συζητηθούν εκεί.
Άλλωστε, το ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί τον κατ εξοχήν χώρο έκφρασης του δημόσιου λόγου. Ως εκ τούτου λέμε ΝΑΙ στο δημόσιο διάλογο. Είμαστε εκεί, έτοιμοι να συζητήσουμε τόσο το συγκεκριμένο κατ’ επείγον θέμα, όσο και όποιο άλλο σοβαρό θέμα εισαχθεί.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ
Σχετικά Άρθρα
- Αθανάσιος Κουτρής σε Μιχόπουλο | Ζητά παραχώρηση δημοτικού χώρου για να μην φύγει το γραφείο του e-ΕΦΚΑ από τη Μεγαλόπολη
- Στο κατώφλι ενός ιστορικού τελικού η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!
- Γιάννης Κεφαλογιάννης από Τρίπολη: "Το 92 % των πυρκαγιών «πιάνονται» πλέον στο μισάωρο"
- Χορωδία Τρίπολης | Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο! (εικόνες)
- Στις 19 Απριλίου ο Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας






