Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιάννης Χασάπης: "Ζητώ την ψήφο σας την Κυριακή. Δεσμεύομαι ότι και μετά τις εκλογές  θα είμαι ο Γιάννης που ξέρετε"

Γιάννης Χασάπης: "Ζητώ την ψήφο σας την Κυριακή. Δεσμεύομαι ότι και μετά τις εκλογές  θα είμαι ο Γιάννης που ξέρετε"
Η ώρα της κάλπης έφτασε.Όλοι θα κληθούμε την Κυριακή να πάρουμε αποφάσεις για το μελλον του Δήμου μας, για το μέλλον των παιδιών μας και για το δικό μας μέλλον.Με νηφαλιότητα, ηρεμία και υπευθυνότητα θα εκλέξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης για τη νέα πενταετία. 
Μία πενταετία κρίσιμη που πρέπει να συνδυαστεί με έργα και αποτελεσματικότητα στην πράξη. Μία πενταετία που θα πρέπει να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχή του Κώστα Τζιούμη. 
Δίνω αυτό τον αγώνα μαζί  με το σημερινό Δήμαρχο γιατί μας απέδειξε ότι ξέρει και μπορεί να βάλει το Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.Γιατί μας έπεισε ότι μπορεί να είναι ανεξάρτητος, διεκδικητικός και κυρίως αποτελεσματικός για την πόλη και τα χωριά μας.
Ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης και Πρόεδρος της Κοινότητας Κερασίτσας είδα μετά από πολλά χρόνια το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα χωριά μας και το προσωπική αγωνία του Δημάρχου για να πάμε όλοι μπροστά.
Η Δημοτική Αρχή έχει όραμα, έχει πρόγραμμα, έχει εμπειρία έχει και Δήμαρχο. Δεν χρειάζεται επικίνδυνες αλλαγές και πειράματα.Χρειάζεται σταθερότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.Με απλά λόγια και ξεκάθαρα είναι αναγκαίο να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Τρίπολης και των χωριών μας.
Εγώ αν και νέος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος έχω αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία από τη θητεία μου ως Πρόεδρος στην Κοινότητα Κερασίτσας και δηλώνω έτοιμος για να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Η ψήφος σας την Κυριακή στο πρόσωπό μου θα είναι μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γι αυτό τον ιστορικό τόπο και τους περήφανους ανθρώπους του.
Δεσμεύομαι με λίγα λόγια ότι θα είμαι ο εαυτός μου αφού για πολλά χρόνια προσφέρω στα κοινά με πολλές ιδιότητες. Πάνω από όλα δεσμεύομαι ότι θα είμαι μαζί σας και μετά από τις εκλογές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών και τη θέση που θα κατέχω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
 Καλή ψήφο και υγεία σε όλους.
 
Γιάννης Χασάπης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
με τον Κώστα Τζιούμη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...