Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λένα Βούλγαρη (υποψ. δήμαρχος Γορτυνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση): «Είμαστε πάντα δίπλα στους αγώνες του λαού» (ήχος)

Λένα Βούλγαρη (υποψ. δήμαρχος Γορτυνίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση): «Είμαστε πάντα δίπλα στους αγώνες του λαού» (ήχος)

Στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές (δημοτικές - περιφερειακές) την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Καλημέρα από τα Fm» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, φιλοξενήθηκε, την Πέμπτη το πρωί, η υποψήφια δήμαρχος Γορτυνίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λένα Βούλγαρη.

Αρχικά, η κα Βούλγαρη εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα γενιά μπορεί να βοηθήσει ώστε να ανέβει το επίπεδο στο κομμάτι της ανανέωσης, ενώ επιδίωξη είναι να υπάρχει μεγάλη και ενεργός συμμετοχή και από γυναίκες. Όπως είπε, ο λόγος που αποφάσισε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης, έχει να κάνει με τα καθημερινά προβλήματα της Γορτυνίας και με την αλλαγή κατεύθυνσης στη λήψη αποφάσεων. Τόνισε ότι, μαζί με το λαό, χρειάζεται να δυναμώσει η διεκδίκηση, ώστε να μπει «φρένο» στους εργολάβους και στις ιδιωτικοποιήσεις.

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ερημοποίησης της υπαίθρου και της επαρχίας συνολικά, λέγοντας ότι ευθύνεται η ακολουθούμενη πολιτική που οδήγησε σ' αυτήν την κατάσταση, γι' αυτό το λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά από το λαό να την δυναμώσει, ώστε να ανακοπεί αυτή η κατάσταση, με συγκεκριμένο επιστημονικό σχεδιασμό. Μίλησε, επίσης, για ερημωμένα χωριά στη Γορτυνία, για την Πολιτική Προστασία και για θέματα ενίσχυσης πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, για την καθυστέρηση των αποζημιώσεων στους αγροκτηνοτρόφους, για στήριξη στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα με διεκδίκηση πόρων από το κεντρικό κράτος και για κίνητρα, ώστε να επιστρέψουν οι νέοι στον τόπο τους.

Για τη δημοτική αρχή Κούλη, είπε ότι ακολούθησε την τεχνική του «μπαλώματος», δεν τη χαρακτηρίζει θετική για τον τόπο και ο κόσμος δεν έχει να περιμένει κάτι παραπάνω την επόμενη πενταετία, ενώ για την επόμενη μέρα στη Γορτυνία είπε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα εξακολουθήσει να μάχεται και να διεκδικεί, για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, σημειώνοντας ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για όλους. Ως το δίλημμα των εκλογών, θεώρησε ότι είναι η ενίσχυση των δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμους και Περιφέρειες, ώστε να διεκδικούν προς όφελος των πολλών. Παράλληλα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν την ψήφο τους στη Λαϊκή Συσπείρωση, «για ένα καλύτερο αύριο στη Γορτυνία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...