Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία μίλησε ο Βαλασόπουλος | Τι είπε για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, τις περιφερειακές εκλογές και το 2009 (ήχος)

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία μίλησε ο Βαλασόπουλος | Τι είπε για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, τις περιφερειακές εκλογές και το 2009 (ήχος)

Την ανάγκη να συνδυαστεί η εμπειρία με την ανανέωση υπογράμμισε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παναγιώτης Βαλασόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αρκαδία, σε συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Στη συζήτηση που έχει ανοίξει περί ισχυρού ψηφοδελτίου στην Αρκαδία, ο κ. Βαλασόπουλος, τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο πρέπει να εμπεριέχει την εμπειρία, την ανανέωση και τα πρόσωπα που έχουν αγώνες και κοινωνική αναγνώριση.

Μάλιστα, η ραδιοφωνική κουβέντα πήγε εύλογα και στο τι έγινε στις βουλευτικές εκλογές του 2009, όταν «κόπηκε» ξαφνικά από το γαλάζιο ψηφοδέλτιο ο κ. Βαλασόπουλος. Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει για το ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από εκείνον τον αποκλεισμό, εντούτοις μίλησε για τη «σκληρότητα της ζωής», υπενθυμίζοντας ότι «τότε η ΝΔ είχε κάνει την επιλογή της και τον είχε ενημερώσει την Παρασκευή ότι θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο. Τη Δευτέρα εκπροσώπησα το κόμμα σε μία συζήτηση στην ΕΡΤ και λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο και δεν ήμουν μέσα. Στη θέση μου μπήκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος είναι καλός μου φίλος και καμία σχέση δεν είχε με τον αποκλεισμό μου».

Επιπλέον, ο κ. Βαλασόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν στη ΝΔ, μετά τις περιφερειακές εκλογές, ενώ εκτίμησε ότι «ο Πέτρος Τατούλης δεν επιθυμεί να γυρίσει στο κόμμα».

Τέλος, εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, λέγοντας ότι «έχουμε σε μία τροχιά αλλαγής του καθεστώτος που έχουμε σήμερα, με στόχο οι Έλληνες να αποκτήσουν ξανά τη χαμένη τους αξιοπρέπεια».

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...