Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μ. Ρουσιάς: "Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει  λύση στην ομηρία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»"

Μ. Ρουσιάς: "Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει  λύση στην ομηρία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»"

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει λύση στην ομηρία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτη», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Μαρίνος Ρουσιάς, σε συνάντηση που είχε σήμερα με εργαζομένους του προγράμματος, κατά την επίσκεψή του σε υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης και δομές κοινωνικής προστασίας του Δήμου.

Ο κ. Ρουσιάς αρχικά συναντήθηκε με τον δήμαρχο, κ. Δημήτρη Παυλή και ακολούθως είχε εκτενή συζήτηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και αντάλλαξαν απόψεις, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία των έργων,  με τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο Δήμος από το Πρόγραμμα ΦιλόΔημος και το ΠΔΕ ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, ζήτησε και ενημερώθηκε για τα έργα εκσυγχρονισμού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης και τα γήπεδα στην Κανδύλα, τα οποία το επόμενο διάστημα δημοπρατούνται. Αντίστοιχα,  προχωρά η αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε όλο το δήμο.

Ο κ. Ρουσιάς συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ενημερώνοντάς τους για τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η κυβέρνηση, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη λήξη της δεκαετούς και πλέον ομηρίας, υπάγοντας το πρόγραμμα σε μόνιμες δομές στο Δήμο και στελεχώνοντάς το με μόνιμο προσωπικό που θα προκύψει από προκήρυξη, η οποία θα λαμβάνει υπόψη την προϋπηρεσία τους.

Στην συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, συζήτησε με εργαζόμενους κι ενημερώθηκε για την πορεία του ΕΣΠΑ και το σχεδιασμό των επόμενων μηνών.

Σε δήλωσή του ο κ. Ρουσιάς τόνισε πως «έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά  στην κυβέρνηση μας, ώστε να αξιοποιηθεί και το τελευταίο ευρώ που έχει πιστωθεί στο ΕΣΠΑ. Εξάλλου – πρόσθεσε – αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η χώρα μας παραμένει και φέτος πρώτη σε απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, αλλά και στις επενδύσεις μέσω του προγράμματος Γιουνκέρ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...