Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατσίρης: "Η κυβέρνησή μας θα ενισχύσει την αστυνομία, ώστε οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλείς στα σπίτια τους και τα χωριά μας"

Κατσίρης: "Η κυβέρνησή μας θα ενισχύσει την αστυνομία, ώστε οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλείς στα σπίτια τους και τα χωριά μας"

Η κυβέρνησή μας θα ενισχύσει την αστυνομία, ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς στα σπίτια τους και τα χωριά μας, υπογράμμισε μιλώντας χθες βράδυ σε χωριά της Τεγέας, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ, κ. Γιάννης Κατσίρης, προσθέτοντας πως θα μπει τέλος στην παραβατικότητα.

Ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα προσλάβει άμεσα 1.500 αστυνομικούς, θα επανασυστήσει  την ομάδα ΔΕΛΤΑ και θα ενισχύσει με προσωπικό την  ομάδα ΔΙ.ΑΣ, προκειμένου να αυξηθούν οι περιπολίες στις πόλεις και στα χωριά, ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση και να αποκατασταθεί επί της ουσίας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

«Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό - ανέφερε μιλώντας σε Τεγεάτες ο Γιάννης Κατσίρης - άγνωστοι να σπάνε το τζάμι αυτοκινήτου τουριστών και όχι μόνο, παραπλεύρως από το βραβευμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας  στην Αλέα, να κλέβουν και να μην συλλαμβάνονται οι δράστες. Δεν μπορεί μέρα μεσημέρι να μπαίνουν στα σπίτια μας στα χωριά που ζουν κυρίως ηλικιωμένοι και για να πάρουν 20 ευρώ. Αυτή η παραβατικότητα και τα φαινόμενα  μικροεγκληματικότητας που παρουσιάζονται στην περιοχή αλματωδώς μετά και από το κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος στο Στάδιο, θα σταματήσουν να υπάρχουν» και πρόσθεσε πως θα υπάρχει ένστολη πεζή και εποχούμενη αστυνόμευση.

Ο κ. Κατσίρης ανέφερε πως θα καταργηθεί άμεσα ο νόμος Παρασκευόπουλου, που έκανε τις φυλακές περιστρεφόμενες πόρτες ξενοδοχείου, ώστε όποιος παραβαίνει το νόμο και καταδικάζεται, να ξέρει πως θα μείνει στη φυλακή και θα εκτίσει την ποινή του. «Όχι τη μια μέρα να συλλαμβάνονται και σε ένα μήνα να είναι έξω και να συνεχίζουν τη δράση τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Κατσίρης κάλεσε τους Τεγεάτες να τον εμπιστευτούν και να τον ενισχύσουν με την ψήφο τους, γιατί «είμαι δικός σας άνθρωπος - ανέφερε – νοιώθω σα να είμαι στο χωριό μου. Σας ξέρω καλά και με ξέρετε κι εσείς. Με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας στο παρελθόν για το Δήμο και την Περιφέρεια και σας ευχαριστώ. Σήμερα, διεκδικώ να σας εκπροσωπήσω στο κοινοβούλιο και το ξέρετε πως εκεί θα ακούγεται πολύ δυνατά η φωνή σας. Η φωνή όλων των αρκάδων».

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ . ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΑΣΙΓΙΑΝΝΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θες να πείς οτι θα συστήσεις αστυνομία, καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάν...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ...........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...