Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ασφυκτικά γεμάτο το Πνευματικό Κέντρο | Πάνω από 2.000 Αρκάδες στην κεντρική ομιλία του Κώστα Βλάση! (εικόνες - βίντεο)

Ασφυκτικά γεμάτο το Πνευματικό Κέντρο | Πάνω από 2.000 Αρκάδες στην κεντρική ομιλία του Κώστα Βλάση! (εικόνες - βίντεο)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστα Βλάση.

Απο νωρίς οι φίλοι του κυρίου Βλάση – που τελικά ξεπέρασαν τις 2000 – γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα αλλά και τους χώρους εντός κι εκτός του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης αποδεικνύοντας στην πράξη την δυναμική του υποψήφιου βουλευτή.

Ήταν μάλιστα όλοι τους εκεί καθώς με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και Μανώλης Σκαντζός, ο ιδιοκτήτης και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Γιάννης Καϋμενάκης και Γιώργος Μποροβήλος, ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, ο εκλεγμένος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Κώστας Ταλούμης, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμος Κατσίπος, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας κ. Γεώργιος Λυτρίβης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νότιας Κυνουρίας κ. Βασίλης Σαλάκος, ο πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου κ. Νικόλαος Καραλής, ο πρόεδρος Εκπαιδευτικών Α’θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, ο αντιπρόεδρος Ζαχαροπλαστών Ελλάδος κ. Ιωάννης Τερζής και πολλοί άλλοι.

Στο ίδιο ενωτικό πνεύμα κινήθηκε και ο κ. Βλάσης που κάλεσε τους συμπατριώτες του ανεξαρτήτως χρωμάτων και ανεξαρτήτως των πολιτικών επιλογών που έκαναν στο παρελθόν να εμπιστευθούν τον ίδιο, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ομιλία του ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αρκαδία κάνοντας αναφορά στις ελλείψεις του Παναρκαδικού νοσοκομείου και των κέντρων υγείας, στην αυξανόμενη εγκληματικότητα στα χωριά, στις δυσκολίες των αγροτών αλλά και την κατάσταση της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Τόνισε δε τις θετικές επιπτώσεις που το μελετημένο πρόγραμμα ελπίδας της ΝΔ θα έχει σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου και πως τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα.

Ο κ. Βλάσης κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν το ΣΥΡΙΖΑ βάσει των πεπραγμένων του τα τελευταία 4,5 χρόνια και όχι βάσει των προεκλογικών του δεσμεύσεων και σημείωσε πως η ζημιά που έχει προκληθεί στη χώρα από την απερχόμενη κυβέρνηση είναι τεράστια.

«Στις 7 Ιουλίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας την κρίση που μας ταλαιπώρησε τόσα χρόνια. Στις 8 Ιουλίου με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή, μια Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε κι όπως θα θέλαμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο κ. Βλάσης υπενθύμισε στους συμπατριώτες του πως παραμένει ένας από αυτούς, ένας Αρκάς που βάζει πάνω και πέρα απ’ όλα το συμφέρον της Αρκαδίας και των Αρκάδων και δεσμεύθηκε για ακόμη μία φορά πως θα είναι συνέχεια δίπλα τους, όπως ήταν από την πρώτη στιγμή που τον τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...