Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κεντρική ομιλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Τρίπολη - "Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει για να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις"! (live video)

Η κεντρική ομιλία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Τρίπολη - "Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει για να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις"! (live video)

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του βουλευτή Αρκαδίας και εκ νέου υποψηφίου με το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολη (πλατεία Πετρινού) και το kalimera-arkadia.gr είχε live μετάδοση.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που πήγε στη συγκέντρωση, έκανε ειδική αναφορά στον μεγάλο απόντα Ροβέρτο Σπυρόπουλο που έφυγε προσφάτως από τη ζωή, ενώ μίλησε και για τον Δημήτρη Ρέππα και τον Γιώργο Δασκαλάκη οι οποίοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ.

"Δώσαμε άνιση μάχη και τα καταφέραμε. Πιστεύουμε σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ υπάρχει για να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να φέρει παντοδύναμη τη ΝΔ. Ο κόσμος λέει να φύγουν αυτοί και να έρθουν όποιοι να 'ναι. Μήπως σας θυμίζει το 2015; Η χώρα με αυτή τη λογική δεν μπορεί να προχωρήσει, αδικούμε τους εαυτούς μας και το μέλλον μας. Μήπως πρέπει να σκεφτούμε ότι σε λίγα χρόνια θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα; Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το εθνικό σύστημα υγείας για να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες, χτίστηκαν σχολεία, το ΑΣΕΠ και η αξιοκρατία, η αξιολόγηση και η Διαύγεια. Ποια είναι η δική τους αξιολόγηση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ;

Ο εκλογικός νόμος δεν αλλάζει με αυτοδυναμία της ΝΔ, χρειάζονται 200 βουλευτές, αν δεν υπάρξει ισχυρό ΚΙΝΑΛ με πάνω από 40 βουλευτές δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος".

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για γερο Ξεφούσκωμα !!!!

  • χρήστος
    χρήστος Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωνσταντινόπουλε θα χάσεις αυτή την φορά και δικαίως απ τον Πραχαλιά

  • κοΝΔορας
    κοΝΔορας Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε την επομενη Υποψηφιος Δημοτικος συμβουλος!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωνσταντινόπουλε τον ήπιες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...