Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Οδυσσέας έδωσε άλλη μία νίκη για το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία!

Ο Οδυσσέας έδωσε άλλη μία νίκη για το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία!

Η νύχτα της 7ης Ιουλίου 2019 ήταν μία βραδιά – θρίλερ, με τη ΝΔ από τη μία πλευρά να διεκδικεί τη δεύτερη έδρα και το ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να διατηρήσει την βουλευτική έδρα στην Αρκαδία.

Τελικός νικητής το ΠΑΣΟΚ και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος με σχεδόν 4.000 σταυρούς ήταν εκείνος που κατάφερε να δώσει άλλη μια νίκη και να κρατήσει ζωντανό το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, αφού το κόμμα θα συνεχίσει να έχει βουλευτή στην περιοχή μας.

Η δυναμική της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ουσιαστικά ήταν εκείνο το στοιχείο που διέσωσε τη βουλευτική έδρα για το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

Το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία έλαβε 10,8% όταν το κόμμα στο σύνολο της χώρας οριακά ξεπέρασε το 8%! Επίσης, το ΠΑΣΟΚ ήταν ανεβασμένο σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2015, όταν από το 9,91 έφτασε σήμερα στο 10,8%.

Ήταν σίγουρα μία οριακή επικράτηση, αλλά η ουσία είναι ότι και σε αυτή τη μάχη βγήκε δυνατό το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

© 2019 – www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ,,ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ .ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ,ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...