Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μητροπούλου: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες που εμπιστεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εμένα για ένα καλύτερο αύριο"

Μητροπούλου: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες που εμπιστεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εμένα για ένα καλύτερο αύριο"
Η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Μητροπούλου, με μήνυμά της, αναφέρει ... "Φίλες και φίλοι, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Όλοι μας πρέπει να αναλογιστούμε ότι οι μεγάλες κοινωνικές μάχες στην ελληνική ιστορία έχουν σημειώσει εκτός από νίκες και ήττες. Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες που εμπιστεύτηκαν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εμένα για ένα καλύτερο αύριο. Μαζί θα πορευτούμε, στα δύσκολα και στα εύκολα, μιας και η αριστερά γνωρίζει να μάχεται να χάνει και να σηκώνεται ξανά υπερήφανα στα πόδια της!
Σε όλη αυτή την διαδρομή γνώρισα άτομα που πίστεψαν σε εμένα,πίστεψαν στην «επιθετική ανανέωση» και αγκάλιασαν την άποψη περί πολιτικής ωριμότητας.Η πολιτική ανανέωση είναι κοντά. Αρκεί όλοι και όλες να το πιστέψουμε!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...