Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στους "Αταίριαστους" ο Κ. Τζιούμης: "Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση στην Τρίπολη. Στόχος μια καλύτερη καθημερινότητα και αύξηση των επισκεπτών" (vd)

Στους "Αταίριαστους" ο Κ. Τζιούμης: "Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση στην Τρίπολη. Στόχος μια καλύτερη καθημερινότητα και αύξηση των επισκεπτών" (vd)

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Δευτέρας (20/5/2019) και το www.kalimera-arkadia.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας από την Τρίπολη.

Αρχικά, ο Χρήστος Κούτρας είπε ότι «την τελευταία φορά που επισκέφθηκα την Τρίπολη, πόνεσαν τα μάτια μου». Και ρώτησε τι θα κάνει για την πόλη ο Κώστας Τζιούμης;

Στην απάντησή του ο κ. Τζιούμης είπε ότι «τα τελευταία χρόνια η Τρίπολη υπολείπεται σε ανάπτυξη σε σχέση με άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, έχει σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα, όπως η κατάσταση στους δρόμους και όχι μόνο».

«Εμείς ως νέα δημοτική αρχή ο πρώτος στόχος είναι να επαναφέρουμε την κανονικότητα της πόλης, διορθώνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και στη συνέχεια με δράσεις και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα να οδηγήσουμε την πόλη και τα χωριά στο δρόμο της ανάπτυξης. Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση, είμαστε μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, με πλούσια ιστορικά και αυτό είναι το μεγάλο αβαντάζ για να ξεφύγουμε τα επόμενα χρόνια.»

Επίσης, ο Χρήστος Κούτρας είπε ότι έχει καταντήσει σε πόλη του ξενοίκιαστού, αναφερόμενος σε καταστήματα που δεν είναι ξενοίκιαστα, κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στην οδό Ουάσιγκτον.

«Αυτό είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και πιθανόν κάποιων λάθος επιλογών με αποτέλεσμα εμπορικά η πόλη να έχει υποβαθμίσει, να έχει μειωθεί η επισκεψιμότητα. Εμείς έχουμε στόχο να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα, να δημιουργηθούν νέες δουλειές, τα παιδιά μας να μείνουν στην περιοχή».

Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης είπε ότι «είμαστε μια περιοχή με εξαίσια αγροτικά προϊόντα, πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και οι αγρότες και από την άλλη πλευρά να αξιοποιήσουμε το πλούσιο ιστορικό και πολιτικό κεφάλαιο.

Επ’ ευκαιρία, το 2021 που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προσδοκούμε η Τρίπολη να είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων αυτών. Είναι ταυτισμένο στο μυαλό όλων των Ελλήνων η Επανάσταση του 1821 και η Τρίπολη. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την ανάπτυξη και την πορεία προς τα μπρος για την πόλη.»

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε που θα ασχολουμαστε και με τους τσαμουλεους,ρε ακουστε τον επομενο δημαρχο τι λεει!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι βγαίνει αυτός ρε παιδιά είναι άσχετος,ο Θεοδωρακόπουλος είναι πιο σχετικός ,δεν κάνει για Δήμαρχος ούτε για τοπικός

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό με το 2021 το είπε ο Τσιαμούλος και έτρεξες να παπαγαλίσεις .Χχαχα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα είπες χειρότερα και απο την προηγούμενη φορά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...