Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τραμπουκισμούς καταγγέλλει η "Ανταρσία στο Μωριά"!

Τραμπουκισμούς καταγγέλλει η "Ανταρσία στο Μωριά"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Το μαύρο έκανε για μια ακόμα φορά την εμφάνιση του με τον κλασσικό γι αυτό απάνθρωπο τρόπο. Με λεκτικούς τραμπουκισμούς και σπορά φόβου την Κυριακή 19/05/2019 στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων, σε καφεστιατόριο. Η επίθεση έγινε ενάντια σε κλιμάκιο φίλων της ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ, που πραγματοποιούσαν διανομή πολιτικού υλικού για τις περιφερειακές εκλογές. Στην ομάδα ενημέρωσης συμμετείχε και η Ζωή Πετροπούλου υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με την Ανταρσία στο Μωριά, στο πρόσωπο της οποίας εστιάστηκαν οι τραμπουκισμοί.

Επιθέσεις τέτοιου είδους δε μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν, αντίθετα μας ενδυναμώνουν. Συνεχίζουμε μέχρι να τσακιστούν τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές. Και θα τσακιστούν από μαζικό λαϊκό κίνημα να είναι σίγουροι οι εμπνευστές τους.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ : Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή και  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στο φασισμό, στους πολέμους, στο ξεπούλημα δημοσίων αγαθών, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για δημόσια και δωρεάν περίθαλψη, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Γρ. Τύπου της

Ανταρσία στο Μωριά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...