Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Έχουμε αποδείξει με το έργο μας ότι αξίζουμε. Το αύριο του Δήμου Τρίπολης θα είναι καλύτερο" (vd)

Σμυρνιώτης στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Έχουμε αποδείξει με το έργο μας ότι αξίζουμε. Το αύριο του Δήμου Τρίπολης θα είναι καλύτερο" (vd)

«Δεν μπορεί ο Δήμος να μαζεύει μόνο τα σκουπίδια, να φτιάχνει φωτισμό και δρόμο. Πρέπει να κάνει εκείνες τις επιλογές ώστε να αναστρέψουν την πορεία του τόπου» τόνισε συνέντευξη του στο kalimera-arkadia.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε επίσης για το πρόσφατο debate τονίζοντας ότι ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια και υπογράμμισε ότι εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε λόγω πρωτέρας πορείας να εγγυηθούμε ότι το αύριο του Δήμου Τρίπολης θα είναι ακόμα καλύτερο.

Δεν θέλω να κάνω κριτική στους συνυποψηφίους, όμως όλοι έχουμε μια πορεία.

Ο Δήμος Τρίπολης είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας Πελοποννήσου, το κέντρο της περιφέρειας και πρέπει αυτούς τους ρόλους να τους διεκδικήσει και να τους αναδείξει»

Στο τέλος, έστειλε μήνυμα στους δημότες ότι «εμείς ζητάμε την εμπιστοσύνη, διότι έχουμε αποδείξει με το έργο μας ότι αξίζουμε, ζητάμε την ψήφο για να προχωρήσουμε σε αναδιοργάνωση του δήμου σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε και την αξιοπιστία και τη δύναμη και τη γνώση, αλλά και τη θέληση, με ένα ανανεωμένο συνδυασμό, με πολλά παιδιά που ασχολούνται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...