Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωτογραφικά "κλικ" από την ομιλία του Γιάννη Μπουντρούκα στην Τρίπολη!

Φωτογραφικά "κλικ" από την ομιλία του Γιάννη Μπουντρούκα στην Τρίπολη!

Η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιάννη Μπουντρούκα, έγινε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού, στην Τρίπολη.

Πλήθος κόσμου πήγε στον πεζόδρομο Δεληγιάννη για να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία και να ευχηθεί καλή επιτυχία στον κ. Μπουντρούκα.

Μεταξύ άλλων, εκεί ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο πρώην Υπουργός Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο πρώην περιφερειάρχης Τάσος Αποστολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΕ, Δημήτρης Λουκάς, η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας Κωνσταντίνα Καπογιάννη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής μαζί με ον γενικό γραμματέα του Επιμελητηρίου Βασίλη Αθανασιάδη,. ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος και άλλοι.

Δείτε εικόνες!

1 σχόλιο

  • που  ειναι  το  πασοκ  οεο
    που ειναι το πασοκ οεο Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    AX ΔΥΣΤΥΧΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΝ ΨΙΧΑΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΟΥ ! Ηθελα να ήξερα εκείνοι οι πολιτικοί άσσοι αυτά τα ξουράφια που σε κατέβασαν για υποψηφιο περιφερειαρχη δεν σου ειπανε ότι το μισο Πασοκ πάει με τον Τατούλη και το άλλο μισό με τον Δέδε ?????? γιατί δεν κατέβαινες μαζί με το Δέδε που είσαστε από την ίδια φύτρα ώστε να περνάγατε άνετα στον β γυρο και μετά θα βλέπατε! Τώρα ετοιμαστείτε να ξαναφάτε το Πέτρο στην μάπα έτσι για να μάθετε στις άλλες εκλογές να μην ποντάρετε σε υποσχέσεις και μπούρδες ! Που είναι το Πασόκ οεο !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...