Menu
RSS
Κυριακή, 02/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η παρέμβαση του Β. Κολοκοτρώνη για την κατάσταση στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Η παρέμβαση του Β. Κολοκοτρώνη για την κατάσταση στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης
Παρέμβαση από τον Βασίλειο Κολοκοτρώνη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή στην Πελοπόννησο, για την κατάσταση της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
"Συμπολίτες και συμπολίτισες
Είναι κοινό μυστικό οτι μετά τις εθνικές εκλογές, το σχέδιο απαξίωσης και ξεπουλήματος της ΔΕΗ που εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια οι πολιτικάντηδες της διαπλοκής θα ολοκληρωθεί.Με ένα τρόπο που δυστυχώς δεν θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλα των επιχειρηματιών που θα αγοράσουν τη ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί.
  Είναι επίσης κοινό μυστικό, οτι οι μεγαλοσυνδικαλιστές και οι κομματικοί στρατοί των μεγάλων κομμάτων που λυμαίνονται τη ΔΕΗ, έχουν φροντίσει να τη βολέψουν με μετατάξεις που θα διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι συναδελφοί τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.
  Τί να πεί κανείς για τους πολιτικούς απατεώνες που ενώ κρατούσαν ομήρους για πολλά χρόνια τους οκταμηνίτες συμβασιούχους με την υπόσχεση της μονιμοποίησης, ξαφνικά τους δίνουν μια πρωτόγνωρη προεκλογική αύξηση της τάξης των διακοσίων ευρώ για να εξασφαλίσουν την ψήφο τους, ενώ γνωρίζουν οτι μετά τις εκλογές πιθανόν να καταργηθούν τα οκτάμηνα εντελώς στο νέο καθεστώς που θα προκύψει.
-Ποιός ασχολείται με τους εργαζόμενους που απασχολούνται στους εργολάβους της ΔΕΗ οι οποίοι δουλεύουν υπο άθλιες συνθήκες με μισθούς πείνας και χωρίς αυτούς η ΔΕΗ θα είχε καταρεύσει εδώ και χρόνια?
-Ποιό είναι το μέλλον που τους επιφυλάσουν οι πολιτικοί? Θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην αναγκαστική μετανάστευση και την επαιτεία?
-Πού είναι η βιομηχανική ζώνη της Μεγαλόπολης και άλλες δομές που υποτίθεται οτι θα αποροφούσαν μεγάλο ποσοστό αυτών των εργαζόμενων?
 Θα σταματήσω εδώ γιατί όλα αυτα τα πολιτικά ψοφίμια που κυβέρνησαν τη Μεγαλόπολη τις τελευταίες δεκαετίες, όσο πιο πολύ τα χτυπάς τόσο περισσότερη μπόχα αναδύουν.
  Καλώ όλους τους πατριώτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για εθνική ηγεσία, που συνεπάγεται εθνική ανεξαρτησία και αυτάρκεια στον πολύ σημαντικό τομέα της ενέργειας. Και αυτό δέν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει με το ξεπούλημα σε επενδυτές που μοναδικό τους μέλημα είναι η επιδίωξξη του κέρδους."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...