Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανηγυρικό κλίμα νίκης για το Γιώργο Δέδε στην Κορινθία! (εικόνες)

Πανηγυρικό κλίμα νίκης για το Γιώργο Δέδε στην Κορινθία! (εικόνες)

Το Βραχάτι, το Βέλο και το Ζευγολατιό επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο».

Ο Γιώργος Δέδες με την ομάδα των «Νέων Δρόμων», βρέθηκε στο Βραχάτι, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, όπου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους και τα καταστήματα χαιρέτισε και συνομίλησε με πλήθος κόσμου που του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο αυτοδιοικητικό του εγχείρημα.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε δύο ομιλίες στην πλατεία του Βέλου και του Ζευγολατιού, αντίστοιχα, όπου ανέλυσε στους παρευρισκόμενους πώς η Περιφερειακή Διακυβέρνηση μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στο ξεπέρασμα των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Φράγμα του Ασωπού, ενημερώνοντας τους πολίτες για τη μελέτη κατασκευής των δικτύων άρδευσης και ύδρευσης, η οποία δημοπρατείται εντός του έτους και τη χρηματοδότηση της οποίας με 3 εκατομμύρια ευρώ, εξασφάλισε ως Γενικός Γραμματέας Υποδομών. Υπογράμμισε επίσης, την ανάγκη να μπουν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην κορυφή της ατζέντας κάθε ιεράρχησης.

Αναφερόμενος στη χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε στο Δήμο Βέλου-Βόχας για την κατασκευή κρίσιμων αντιπλημμυρικών και οδικών έργων που ήδη υλοποιούνται, υπογράμμισε ότι κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Υποδομών, χρηματοδότησε χωρίς καμιά διάκριση πολιτικής απόχρωσης τους Δήμους σε σημαντικά έργα υποδομών και με τον ίδιο τρόπο σκοπεύει να λειτουργήσει και ως Περιφερειάρχης, εφόσον οι πολίτες με την ψήφο τους, δώσουν τη δυνατότητα στους «Νέους Δρόμους» να αναλάβουν τα ηνία της Περιφερειακής Αρχής.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ πανηγυρικό το κλίμα όπως βλέπω.!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...