Menu
RSS
Κυριακή, 14/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό από κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη

Μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό από κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη

Δελτίο Τύπου

Ηχηρό μήνυμα καθολικής κινητοποίησης και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για τη στήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, έστειλαν από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Η Πελοπόννησος Μπροστά", στην Καλαμάτα, κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας. Το μεικτό κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκο, από το Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Σμυρλή, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και τους Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας:

Γιάννης Μπρατάκος Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού

«Βρέθηκα σήμερα στην Καλαμάτα όχι μόνο λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχω για την Πελοπόννησο που είναι και ο τόπος δικής μου καταγωγής, αλλά κυρίως για να ενθαρρύνω ένα νέο άξιο στέλεχος, τον αυριανό περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Δημήτρη Πτωχό. Η Πελοπόννησος όπως και ολόκληρη η Ελλάδα αλλάζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια συστηματικά, στο πλαίσιο του οράματος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ενός οράματος που θέλει μία Ελλάδα να παράγει, μια Ελλάδα να καινοτομεί, να εξάγει και να δημιουργεί πλούτο για τον ελληνικό λαό. Με  εργαλεία και πόρους που πραγματικά διεκδικήσαμε και πού κατευθύνονται με συνετό και μεθοδικό τρόπο. Εργαλεία όπως είναι οι Ευρωπαϊκοί Πόροι του ΕΣΠΑ,  όπως είναι το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα περιφερειακά κονδύλια τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και δεύτερον, δεν υπάρχει πιο κατάλληλος και ικανός άνθρωπος από το Δημήτρη Πτωχό που θα τα κατευθύνει με συνέπεια σοβαρότητα και μεθοδικότητα. Δημήτρη, σου εύχομαι πραγματικά κάθε δύναμη, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αναλάβεις πολύ σύντομα και θα το φέρεις εις πέρας. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις για να προχωρήσει η Πελοπόννησος μπροστά, όπως είναι και το σύνθημα σου, με τόλμη αποφασιστικότητα και σοβαρότητα».

Γιάννης Σμυρλής Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας

«Βρισκόμαστε πάλι στην Μεσσηνία μετά την παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού από την Πρωθυπουργό πριν από μερικές εβδομάδες, σήμερα είμαστε στο εκλογικό του κέντρο. Η Μεσσηνία, η Πελοπόννησος αλλάζει, προχωρά και νομίζω ότι η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού, ενός ανθρώπου ο οποίος έχει γεννηθεί, έχει μεγαλώσει, ζει και εργάζεται εδώ αλλά φέρνει και το τεχνοκρατικό προφίλ που χρειάζεται μια περιφέρεια όπως η Πελοπόννησος για να προχωρήσει ακόμα πιο πέρα. Είμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, πολύ κοντά σε μια μεγάλη αλλαγή, σε μία μεγάλη νίκη, η οποία μπορεί να οδηγήσει την Πελοπόννησο ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο σταθερά. Καλή επιτυχία Δημήτρη. Έχεις ένα καλό ψηφοδέλτιο είμαστε όλοι εδώ, έχουμε συνεχή συνεργασία, ώστε φτάνοντας στις τρεις τελευταίες εβδομάδες να κάνουμε ότι χρειάζεται σε κάθε περιφέρεια της Πελοποννήσου ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία». 

Μίλτος Χρυσομάλλης, βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας

«Να τονίσω ότι εδώ η παρέα έχει και δύο άξιους αυτοδιοικητικούς: το Νίκο Χαρδαλιά που έχει αποδείξει την αξία του στην αυτοδιοίκηση και τον Δημήτρη Πτωχό, τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε στην αυτοδιοίκηση. Όλοι γνωρίζετε την οικογενειακή του καταγωγή. Με την τεχνοκρατική του προσέγγιση, ένας σύγχρονος τεχνοκράτης, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει στην Πελοπόννησο αυτό που αναζητά εδώ και χρόνια. Τον στηρίζουμε για να πάει η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκεί που της αξίζει. Δημήτρη, όλοι μαζί σου»

Περικλής Μαντάς, βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας

«Όπως είπε και ο Πρωθυπουργός από την παρουσίαση του Δημήτρη Πτωχού στην Μεσσήνη, οι περιφέρειες αποτελούν ένα βασικό βραχίονα συνεργασίας, με την εκάστοτε διακυβέρνηση. Γι’ αυτό και οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, είναι αυστηρά πολιτικές για να μπορούμε από κοινού να προοδεύσουμε, να βηματίσουμε την επόμενη μέρα, αλλά κυρίως να στηρίξουμε τον τόπο και να κάνουμε όλα αυτά τα οποία έχουμε ανάγκη. Ο Δημήτρης Πτωχός, πέρα από την δράση του τα τελευταία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, είναι ένας άνθρωπος που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, έτσι ώστε την επόμενη μέρα της εκλογής του να είναι ένα πετυχημένος Περιφερειάρχης, ένας Περιφερειάρχης που μπορεί να πάει την Περιφέρεια μπροστά, αλλά κυρίως να υλοποιήσει όλα αυτά τα οποία έχουμε ανάγκη. Κρατώντας την θητεία προηγούμενου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τα θετικά που έχουν γίνει αυτή την περίοδο, συνθέτοντας με νέα στοιχεία, με νέες ιδέες, θα προχωρήσουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά. Η παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και του κυρίου Σμυρλή, που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά σήμερα, υποδηλώνουν ακριβώς αυτό το στίγμα. Η Νέα Δημοκρατία, η Κυβέρνηση, πρέπει να δώσει την δύναμη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμερίζονται τις ιδέες μας, για να μπορέσουμε μαζί να πορευτούμε την επόμενη μέρα. Καλή επιτυχία Δημήτρη».

9 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

  Ναι αμέ.Πτωχό θα ψηφίσουμε...Για νάχει να λεει ο Μητσοτάκης,οτι η Αρκαδία ξαναβαφτηκε γαλάζια.Μετά και τις τόοοσες κυβερνητικές...επιτυχίες...Ρεεεε...για ...Πτωχούς τω πνεύματι μας περνάτε?

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

  Και εγω ΝΔ ψηφιζω αλλα σανο δεν τρωω δεν μπορει ο Σαμαρας να κανονιζει ποιος θα βγει στην πελοποννησο και να μας φορτωνει ανικανους φιλυς του τελος

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

  Πω, πω, μας έκαναν την τιμή καί κατέβηκαν οι.......στελεχαρες. Ότι καί να κάνετε, ΤΑΤΟΥΛΗ θα βγάλει το κουτί!!!

 • Ανώνυμος
  Ανώνυμος Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

  Καιρός να πάρει αυτό που του αξίζει ο Σαμαράς!! Σώνει και καλά να μας φορτώσει ένα "μπέμπη". Είμσι νεοδημοκράτης αλλά όχι πρόβατο. Ο Νίκας ήταν μια χαρά, προφανώς κάποια "σούπα" χάλαγε. "Αερίστηκε" ο προδότης του 93 και πρέπει το κόμμα να βαράει προσοχές!! Ό χ ι!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Άδικα χτυπιωνται. Η ήττα είναι σίγουρη. Σαμαρά ετοιμάσου να πιείς το πικρό ποτήρι, γιατί είσαι πληγή.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 03:07 Σύνδεσμος σχολίου

  Ούτε ο Γιάννης ο Λαμπρόπουλος δεν πάει, ο βουλευτής… Μπράβο του!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Δεν τολμάνε από την Κυβέρνηση να έρθουν στην Πελοπόννησο να στηρίξουν τον Πτωχό, όπως έκαναν με το Νίκα το 2019. Έχουν καταλάβει ότι έρχεται συντριβή και κρύβονται.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Μπρατάκος και ο Σμυρλής είναι τα κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη; Πού είναι ο Άδωνης, ο Βορίδης, ο Σταικούρας, ο Χατζηδάκης; Κανείς τους δεν έρχεται να στηρίξει τον Πτωχό για να μην φορτωθεί τη λέζα. Θα αφήσουν μόνο του το Σαμαρά να πιεί το πικρό ποτήρι...

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΛΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...