Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιώργος Πραχαλιάς: "Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα μια άλλη Αρκαδία, μία άλλη Πελοπόννησο"

Γιώργος Πραχαλιάς: "Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα μια άλλη Αρκαδία, μία άλλη Πελοπόννησο"

Στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτοπούλου μίλησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» κ. Γιώργος Πραχαλιάς.

Tatoulis 300x250

«Δεν βρήκα τίποτα στη ζωή μου και δεν είμαι προϊόν κανενός κομματικού σωλήνα» είπε αρχικά και προσέθεσε ότι «αυτή η εκλογική μάχη είναι ιστορική. Η παράταξη είναι ακομμάτιστη, όχι απολίτιστη. Ο Πέτρος Τατούλης μπορεί να συνθέσει διαφορετικές απόψεις. Απέναντι είναι μια κομματική υποψηφιότητα, μία δοτή υποψηφιότητα που θέλουν να επιβάλλουν το κεντρικό σύστημα των Αθηνών. Κρίνεται η ύπαρξη της περιφερειακής διακυβέρνησης στην Πελοπόννησο.»

Ακολούθως, σημείωσε: «Στα επόμενα 4 χρόνια η Αρκαδία έχει δικαίωμα να διεκδικήσει αυτό που της ανήκει από τα 80.000.000.000 ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης».

«Τα νέα παιδιά πρέπει να ψηφίσουν και να διεκδικήσει δικαίωμα στο όνειρο, να συμμετέχουν και να συστραυτεθούν με τη Νέα Πελοπόννησο» είπε.

«Δεν μπορώ να ανασάνω δίπλα στον ξύλινο πολιτικό λόγο» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πραχαλιάς.  

Στο τέλος είπε ότι «με τα χρήματα που θα διατεθούν είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα μια άλλη Αρκαδία, μία άλλη Πελοπόννησο.»

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία Γιώργαρε, την αξίζεις όσο λίγοι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...