Παπαηλιού για το ποσοστό του συνδυασμού που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια: "Κατώτερο του αναμενομένου, επηρεάστηκε και από επιμέρους τοπικά στοιχεία"
Δήλωση Γιώργου Παπαηλιού
Βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις περιφερειακές εκλογές
Το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών στην Πελοπόννησο και στην Αρκαδία υπήρξε για την περιφερειακή παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος» και για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.
Εκτός από το γενικότερο πολιτικό κλίμα που είναι απόρροια (και) της διπλής εκλογικής αναμέτρησης και ήττας του Μαΐου και του Ιουνίου, το αποτέλεσμα επηρεάστηκε και από επιμέρους τοπικά στοιχεία.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παραμείνει δυστυχώς «όμηρος» του συντηρητικού-νεοφιλελεύθερου συστήματος και την επόμενη πενταετία.
Οι προοδευτικές δυνάμεις, εκτός της προγραμματικής αντιπολίτευσης που πρέπει να ασκήσουν, οφείλουν να μάθουν από τα λάθη τους και να συγκροτήσουν μία ευρεία συμμαχία, για «να σταθεί όρθια» απέναντι στις συντηρητικές-νεοφιλελεύθερες πολιτικές και εν ευθέτω χρόνω να αλλάξει τον προσανατολισμό της Περιφέρειας (και της χώρας ευρύτερα).
Σχετικά Άρθρα
- Συνάντηση Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων με χορό και τραγούδι στον Άγιο Βασίλειο - Παρόντες ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι (εικόνες)
- Σμυρνιώτης: "Η Πρόσκληση στα εγκαίνια του έργου της Πλατείας Μπασιάκου, σαν αυτοτρολάρισμα του κ. Τζιούμη μου κάνει"
- Σχολή Γονέων Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως | Το πρόγραμμα με τον κύκλο συναντήσεων
- Νικολάκου για νέο εκλογικό νόμο: "Δημιουργεί συνθήκες πολιτικών συνδιαλλαγών κάτω από το τραπέζι!"
- Μπάσκετ | Ήττα για το Παιδικό του Πελασγού Μεγαλόπολης
2 σχόλια
-
ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .....ΠΤΩΧΟ ..... ΟΧΙ . ΤΑΤΟΥΛΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .
-
πολυ σωστος ο βουλευτης δεν φανταζομαι βεβαια οι συριζαιοι να πανε να στηριξουν την Τατουλεια αειφορια που μας τα ζαλιζε η ντινα καποτε





