Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βελόπουλος: Να ενώσουμε το «Πατρίδα – Ορθοδοξία – Οικογένεια» με το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»

Βελόπουλος: Να ενώσουμε το «Πατρίδα – Ορθοδοξία – Οικογένεια» με το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»

Μετά την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν τη δυνατότητα της ελεύθερης τοποθέτησης. Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ευχαριστώ τον λαό που μας έβαλε σε Ευρωβουλή και Βουλή. Ευχαριστώ που μου έδωσαν τη δυνατότητα να συναντήσω δημοσιογράφους που δεν μας φιλοξένησαν ποτέ. Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε το δικό μας μήνυμα. Αυτό είναι μια πικρία πολιτική. Δεν μπορέσαμε ποτέ να πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει αν στο τιμόνι της χώρας βρεθεί ένας άνθρωπος που αγαπάει την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο κ. Βελόπουλος.

«Έχω μπροστά μου το πρόγραμμα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μιλούν για διαχείριση. Έχουμε το σχέδιο. Αξιοκρατία στη χώρα, ίσες ευκαιρίες, θα καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτους. Κάποια στιγμή να ενώσουμε δύο συνθήματα Πατρίδα – Ορθοδοξία – Οικογένεια και Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» τόνισε και πρόσθεσε: «Από το ’20 είχα προειδοποιήσει ότι έρχεται κρίση και πείνα. Δέσμευσή μας να ξανακάνουμε τους Έλληνες περήφανους. Έχουμε πρόγραμμα 400 σελίδων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...