Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ψήφο στη ΝΔ; Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!

Ψήφο στη ΝΔ; Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!
 
Τη στρατηγική της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ την εξέφραζε ο πρόεδρός της, δηλαδή ο γράφων. Τονίζαμε ότι ήμασταν αυτό που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι η ΝΔ. Αλλά δεν ήταν. Η ΝΔ μεταλλάχθηκε συν τω χρόνω (όχι μόνο επί Κ.Μ.) σε ένα λαϊκίστικο, μπλε ΠΑΣΟΚ, διεφθαρμένο, με πελατειακούς μηχανισμούς, αλαζονικό, φορομπηχτικό, που έχει επιβάλει ένα καθεστώς απόλυτου ελέγχου των ΜΜΕ, τρομοκρατίας των διαφωνούντων, που τιμάει τους αγώνες της αριστεράς, ονειρεύεται λύση του δημογραφικού με αθρόες γεννήσεις μουσουλμάνων και αγοράζει ψήφους μοιράζοντας λεφτά και φεσώνοντας τα παιδιά μας.

 

Θέλαμε να "κρατάμε τα γκέμια της ΝΔ" με την απειλή της καταψήφισης των νομοσχεδίων της, για να ξεκινήσουμε το ξήλωμα της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς και την μετατροπή του Οθωμανοσοβιετιστάν της παρακμής μας σε σοβαρό, δυτικό σύγχρονο κράτος. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρναμε αυτό, από την πρώτη μέρα της επόμενης κυβέρνησης, θα ήταν να μην είχε η ΝΔ αυτοδυναμία και να εξαρτιόταν από εμάς για την επιβίωσή της. Θα έπρεπε αυτό το σενάριο να το ψήφιζαν δαγκωτό όσοι ήθελαν να μην παν χαμένα άλλα 4 χρόνια με γαλάζια μερεμέτια σε ένα οίκημα στο οποίο ο φέρων οργανισμός έχει σμπαραλιαστεί, όπως είναι η Ελλάδα και ιδιαίτερα η οικονομία της και η Δημόσια Διοίκηση. Όμως, ο "σοφός λαός" προτίμησε να δώσει ποσοστό αυτοδυναμίας στη ΝΔ για να συνεχίσει τη σοσιαλιστική της επιδρομή σε κάθε παραγωγικό Έλληνα, αφαιμάσσοντάς τον με φόρους και πνίγοντάς τον με την πολυνομία, το σαδιστικό Δημόσιο και την τερατώδη γραφειοκρατία, που απλώς ψηφιοποιήθηκε - κι αυτή εν μέρει.

 

Ο Φαήλος και αρκετοί άλλοι "άστεγοι" εκλογικά, θεωρούν πως αυτή την 4ετία, οι ευνουχισμένοι ασπόνδυλοι γαλαζαίοι, θα κάνουν ό,τι δεν έκαναν την προηγούμενη. Είναι η άποψή του, με τα δεδομένα ΜΕΤΑ τις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς στις εκλογές ψηφίζεις το μη χείρον και σύμφωνα με την οπτική του Φαήλου, αυτό σήμερα είναι η ΝΔ.

 

Εγώ δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη. Είμαι σίγουρος ότι οι γαλαζαίοι θα συνεχίσουν το διαγούμισμα των φόρων των πολιτών, ως κομματικό λάφυρο, και την άλωση του κράτους από τον κομματικό στρατό. Όσο υψηλότερα τα ποσοστά της ΝΔ, τόσο πιθανότερο να επιβληθεί παντού το καθεστώς του Μαρξίμου, το οποίο οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνωρίζουν ότι έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά απεχθούς ολοκληρωτισμού, με το μακρύ του χέρι να αρπάζει από τον λαιμό και τον ιδιωτικό τομέα.
ΔΕΝ πρόκειται να τους βοηθήσω σ΄ αυτό. Βεβαίως εξακολουθώ να θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ χειρότερο από τη ΝΔ και αν μόνο αυτά τα δύο κόμματα διεκδικούσαν την ψήφο μου, δεν θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι θα έκλεινα τη μύτη με το χέρι για να αποφύγω τη μπόχα, βάζοντας το άλλο ψηφοδέλτιο στον φάκελο. Όμως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα ψηφίσω ΝΔ ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο. Θα προτιμήσω ένα μικρό κόμμα, που θα αναδεικνύει τη σημασία της παραγωγής για την έξοδο από την κρίση. Παραγωγής, όχι με κυβερνητική πατρωνία, όπως την φαντάζεται ο Άδωνις, αλλά με φιλελευθεροποίηση της Οικονομίας. Ανάμεσα στα μικρά κόμματα, εκεί θα ψάξω για το μη χείρον. Ελπίζω κάποια από τα κομμένα για τυπικούς λόγους στις προηγούμενες εκλογές να συμμετάσχουν στις επόμενες.

 

Αυτή βέβαια η διαφορά με τον Φαήλο, είναι απλώς μια διαφορά οπτικής ανάμεσα σε ανθρώπους που συνεχίζουν να εκτιμούν ο ένας τον άλλον και επί δυόμισυ χρόνια συνεργάστηκαν άψογα. Και, μάλιστα, προέκυψε από τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ από τον εκλογικό στίβο. Όμως βρήκαν ευκαιρία οι αλήτες του διαδικτύου να λασπώσουν τον Φαήλο, ότι δήθεν τα είχε βρει με τη ΝΔ, και να λασπώσουν - τι πρωτότυπο - κι εμένα ως τον "αφελή" της υπόθεσης που δεν το είχε καταλάβει. Βρήκαν επίσης ευκαιρία οι χυδαίες πατσαβούρες των ΜΜΕ και οι εκβιαστές του κοινού ποινικού κώδικα που αυτοσυστήνονται ως δημοσιογράφοι, να γράψουν για "μαχαιρώματα" και "σφαξίματα" και "αλληλοκαρφώματα", μεταξύ εμού και του Φαήλου. Βλέπετε, η απλή διαφορά οπτικής δεν υφίσταται ως έννοια στον δυσώδη κόσμο τους καθώς δεν φέρνει κλικ και διαφημίσεις.
Δύσκολο πράγμα η ελευθερία της άποψης σε έναν κόσμο εκπεφρασμένα ή συγκαλυμμένα ολοκληρωτικό, δύσκολο και ο σεβασμός της οπτικής του άλλου όταν δεν συμφωνεί με τη δική σου. Εμείς όμως αυτόν τον πολιτικό πολιτισμό πρεσβεύουμε, αυτόν υιοθετήσαμε με την συμπεριφορά μας όταν διεκδικούσαμε την ψήφο του Έλληνα και αυτόν θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε ως υπεύθυνοι ενεργοί πολίτες και τώρα που δεν την διεκδικούμε. Με τους δημοσιοκάφρους ο δικός μου πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Μάλλον τώρα ξεκινάει. Τους θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνους από τους πολιτικούς για τη σήψη της χώρας και, πλέον, απαλλαγμένος από το άγχος της προβολής στα ΜΜΕ, θα τους περιποιούμαι αναλόγως. Ξέρω πολλά για δαύτους, κι έχω... οράματα για τη γούνα τους.

 

Θάνος Τζήμερος

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο σωστός είναι καί πιο ξεκάθαρος από τη ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...