Ναύπλιο | Το "κόμμα της παραλίας" κερδίζει τους... ψηφοφόρους!

Το μπάνιο στην παραλία επέλεξαν πολλοί σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου ήμερα των Β΄ Εθνικών Εκλογών 2023, στο Ναύπλιο.
Αν κρίνουμε από την προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του Ναυπλίου, που μέχρι το μεσημέρι ηταν μικρότερη από την αντίστοιχη της 21ης Μαϊου και αν αυτό συνεχιστεί μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης στις 7 το απόγευμα, μάλλον θα μιλάμε για αύξηση της αποχής και την επιλογή της παραλίας να κερδίζει τις προτιμήσεις των πολιτών.
Και οι δυο κοντινές παραλίες του Ναυπλίου, αυτή της Αρβανιτιάς και της Καραθώνας είναι γεμάτες από κόσμο από νωρίς με τις εικόνες να υπενθυμίζουν πως βρισκόμαστε πια στην φουλ σεζον του καλοκαιριού, με τους περισσότερους να αφήνουν για το απόγευμα... την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.
Tags:
Ναύπλιο,Σχετικά Άρθρα
- Σήμερα η παράσταση Κουκλοθέατρου στη Μελιγού!
- Αντιδιαβρωτικά έργα και αποκατάσταση Φενεού | Δημήτρης Πτωχός: «Σχέδιο με συνεργασία, προστασία και προοπτική»
- Δήμος Γορτυνίας | Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Συλλόγου Αραχωβιτών και την επαναλειτουργία του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Αράχωβας
- River Party στην Πηγή Σιντζι | Το “Ευχαριστώ” του Συλλόγου Κανδήλας
- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα στη Γαρέα