Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένα θαύμα για την Αλεξία - «Φυτό» το 8χρονο κοριτσάκι που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι (vd)

Ένα θαύμα για την Αλεξία - «Φυτό» το 8χρονο κοριτσάκι που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι (vd)

Σ' ένα θαύμα ελπίζουν οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα στη Θήβα. Η μητέρα της συγκλονίζει και δηλώνει ότι «θα γίνει το θαύμα, το πιστεύω».

Σήμερα, δυόμιση μήνες μετά το τραγικό συμβάν, η η μικρή Αλεξία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο, δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Star η 8χρονη κινεί τα άκρα της ασυναίσθητα, ωστόσο παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείο ακολουθώντας ειδική θεραπεία.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί στο κρεβάτι που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυτό», είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη ότι η Αλεξία θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια. Για την μοιραία ημέρα είπε: «Ημασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το αυτοκίνητο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

https://www.ethnos.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...