Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επτά οι νεκροί στη Χαλκιδική ...

Επτά οι νεκροί στη Χαλκιδική ...

Επτά νεκροί, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χειμάρρους: αυτός είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από χθες βράδυ τη Χαλκιδική. «Η κατάσταση ήταν τραγική, αυτό φαίνεται κι από τα συμβάντα που πέρασαν από το Κέντρο Υγείας. Ήταν μια κατάσταση πρωτοφανής για την περιοχή μας, δεν την έχουμε ξαναζήσει», δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νέων Μουδανιών,  Αθανάσιος Καλτσάς. 

Ο έβδομος νεκρός είναι ο 62χρονος αλιέας που αγνοείτο από χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όταν βγήκε με τη βάρκα του για ψάρεμα υπό κακές καιρικές συνθήκες, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...