Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καθηγητής - ντροπή σε ανθελληνικό παραλήρημα | Διδάσκει μαθητές ότι ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα (vd)

Καθηγητής - ντροπή σε ανθελληνικό παραλήρημα | Διδάσκει μαθητές ότι ο Κολοκοτρώνης σκότωνε γυναικόπαιδα (vd)
Ο καθηγητής, εμφανίζεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, να μιλάει στους μαθητές της Κέρκυρας με απαξιωτικά λόγια για τον Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά και την Μπουμπουλίνα.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», έλεγε στα παιδιά, ο καθηγητής χημείας. «Δεν ήταν ήρωας»!

Στη συνέχεια, όταν ένας από τους μαθητές τού λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο χημικός απαντά: «Σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του, να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (…) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα μου "έκανα θρύψαλα κρανία μικρών Εβραιόπουλων"».

Για τη Μπουμπουλίνα λέει ότι «εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε»…

newsit.gr

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 03:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να δέχεται χωρίς ελέγχο, μελέτη και κριτική σκέψη, όλα όσα του σερβίρουν. Δυστυχώς η μάζα δεν σκέφτεται, και όσοι το κάνουν, θεωρούνται περίεργοι.
    Η αλήθεια (όποια κι αν είναι αυτή) βρίσκεται στις ιστορικές αναφορές, στα βιβλία, και στα απομνημονεύματα. Όποιος δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει και να μάθει ο ίδιος, είναι θύμα των δημοσιογράφων και της μάζας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι η άλωση θα ενοχλούσε ακόμα κι Έλληνες,δεν το περίμενα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 05:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως στο Wikipedia γράφει το εξής: "Η σφαγή που ακολούθησε την κατάληψη της πόλης από τον στρατό του Κολοκοτρώνη ήταν τρομακτική: επί τρεις ημέρες οι Έλληνες σφαγίαζαν τους αμάχους Τούρκους και Εβραίους, τις γυναίκες, τα παιδιά και τα βρέφη, αφού προηγουμένως βασάνισαν, εκπαραθύρωσαν, έκαψαν και λεηλάτησαν. "
    https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AC%CF%82

  • aueos
    aueos Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν διαβάζουμε τα απομνημονευματα του Κολοκοτρωνη (τα οποια πολλοι δάσκαλοι συνιστουν στα παιδιά μας) δεν τους λένε να διαβάζουν ότι μας συμφέρει... Ο συγκεκριμένος κύριος έκανε και κάποια σχόλια.. Αν δεν θέλουμε να λέγονται αυτά τα πράγματα, να απαγορεύσουμε τις παραπομπές στα ΑΠΟΜΝΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα. 1ον πρόκειται για μία άτυπη συζήτηση στην οποία απλά περιγράφει όσα έχει διαβάσει. Δεν τους έκανε μάθημα,

    2ον Δεν τον άκουσα πουθενά να βρίζει.

    3ον ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. Όσα λεει είναι 100% αληθινά οι Μαυρομιχάληδες, η Μπουμπουλίνα και ο Κολοκοτρώνης εφτιαξαν περιουσιες ληστεύοντας και σφάζοντας άμαχους Τουρκους και Εβραίους. Αυτά αναφέρονται από δεκάδες ιστορικους της εποχής αλλά και από φιλέλληνες που πολέμησαν στον πλευρό των ελλήνων.

    Όσο για τη σφαγή παιδιών και αμάχων αυτά δεν τα είπε καν κάποιος ιστορικός. Ι ΙΔΙΟΣ Ο Κολοκοτρώνης τα γράφει στα απομνημονεύματα του.

    Δεν φταιει ο καθηγητής που οι πλειοψηφία των Ελληνων είναι ανιστόρητοι και έχουν αγιοποίησει τους ήρωές τους, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν ότι ήταν άνθρωποι με ελλατωματα και ζουσαν σε άλλες εποχες και συνθήκες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ τον πιάσαμε στα πράσα,τον καλό αυτό άνθρωπο και ο άλλος λέει,αν είναι νόμιμο το βίντεο κι οτι ασκείται πιεση στην εκπαιδευτική κοινότητα!!Ή κάνετε πλάκα,ή πρέπει ν αλλάξετε χάπια....εκτός αν είστε τομάρια ανθέλληνες.

  • Γιάννης
    Γιάννης Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγαλύτερο έγκλημα από την παραπληροφόρηση των παιδιών δεν υπάρχει. Μπράβο στο παιδί που τον βοντεοσκοπησε, γιατί χωρίς τολμηρούς δεν γίνεται τίποτα σε αυτή τη χώρα. Ως για αυτόν τον καθηγητή αν υπάρχει κράτος ας τον στείλουν να διδάσκει στη Τουρκία. Έχω και εγώ δύο παιδιά και σίγουρα θα προτιμούσα να μην τα παραπληροφορουν. Αν μας έχει μείνει κάτι σε αυτή τη χώρα είναι η ιστορία μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να την αλλάζει για λόγους που δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους.

  • Μαρία
    Μαρία Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    το ότι μέσα στο σχολείο απαγορεύεται η χρήση του κινητού και πολλώ μάλλον όταν οι μαθητές βιντεοσκοπούν εν αγνοία του τον καθηγητή,το προσπερνάμε και το θεωρούμε φυσιολογικό.

  • Γιώργος
    Γιώργος Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάθε καθηγητής είναι ελεύθερος να διδάσκει ότι θέλει. Αυτή την ελευθερία του την δίνει το σύνταγμα. Αυτή η ελευθερία σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργεί κάποια προβλήτα όπως στο συγκεκριμένο βίντεο αλλά τις περισσότερες φορές οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα.
    Σεβαστείτε τον θεσμό του δασκάλου και αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη.
    Αν έχετε πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή μπορείτε να συζητήσετε απευθείας μαζί του και να μην τον βγάζετε στα κανάλια.
    Με αυτό το δημοσίευμα ασκείτε πίεση στην εκπαιδευτική κοινότητα που πρέπει να την εμπιστευτείτε για να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι.
    Αυτό το δημοσίευμα που στοχοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους, μαθητές και καθηγητή, είναι απαράδεκτο να προβάλετε από δημοσιογραφικό μέσο!
    Σκεφτείτε ότι όταν κάποιος κάνει κάποιο έγκλημα δεν αναφέρετε καν το ονομά του, εδώ που δεν γίνεται καμία παράνομη ενέργεια είναι απαραίτητο να προβληθεί ένα τέτοιο βίντεο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...