Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο διαδίκτυο με τον στολισμό της "Βασιλίσσης Σοφίας" | Οι ... μυγοπαγίδες, το "666" και η απάντηση του Δημάρχου Αθηναίων!

Χαμός στο διαδίκτυο με τον στολισμό της "Βασιλίσσης Σοφίας" | Οι ... μυγοπαγίδες, το "666" και η απάντηση του Δημάρχου Αθηναίων!

Ένας μικρός χαμός έγινε στο διαδίκτυο για τον στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απαντά στην κριτική που δέχεται για τον εορταστικό φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας περιγράφοντας τη φιλοσοφία και τον στόχο του χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης.

«Έχω ακούσει για "666", για "έργο του διαβόλου", για θρησκευτική ουδετερότητα αλλά έχω γίνει και αποδέκτης πολλών γνήσιων και αυθεντικών παραπόνων. Ο Δήμος Αθηναίων αγόρασε τελευταία φορά χριστουγεννιάτικα φώτα το 2002 ή το 2003. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το κέντρο της πόλης ήταν υποφωτισμένο, σε κακή κατάσταση και πολύ μεγάλα κομμάτια της Αθήνας ήταν ξεχασμένα, ξεγραμμένα και έμεναν σκοτεινά. Εμείς λοιπόν απευθυνθήκαμε σε εταιρείες, ιδρύματα και σωματεία και ζητήσαμε βοήθεια. Είπαμε ‘ελάτε, βάλτε πλάτη για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης’ . Και να το κάνουμε αυτό όσο γίνεται πιο γρήγορα, αλλά και όσο πιο οικονομικά γίνεται» είπε ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ανταποκρίθηκαν δεκαεννιά ιδρύματα, εταιρείες, σωματεία που υιοθέτησαν μεγάλους δρόμους και μεγάλες πλατείες. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μας επέτρεψε για πρώτη φορά να φωτίσουμε δεκάδες δρόμους και πλατείες σε όλη την Αθήνα. Αν κάνετε μια βόλτα στην Αχαρνών, τη Λιοσίων, τη Μιχαλακοπούλου, τα Κάτω Πατήσια, υπάρχουν πολλά μέρη όπου για πρώτη φορά οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ξένοι μέσα στην πόλη που ζουν» τόνισε και αναφερόμενος ειδικά στη Βασιλίσσης Σοφίας είπε:

«Στους κεντρικούς δρόμους είχαμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τον δήμο. Το ίδρυμα Ωνάση μας έκανε μια πρόταση τολμηρή. Δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ελπίζω πραγματικά όταν να τη δείτε να δουλεύει, όπως έχει σχεδιαστεί, να αλλάξουν τα αρνητικά σχόλια. Αυτό που θέλουμε είναι να συνδυάσουμε το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Θέλουμε όλες οι φωνές της πόλης να ακούγονται».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...