Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεκρό βρέφος στο Παίδων - Η σεξουαλική κακοποίηση και τα ενδεχόμενα που εξετάζονται

Νεκρό βρέφος στο Παίδων - Η σεξουαλική κακοποίηση και τα ενδεχόμενα που εξετάζονται

Σοκάρει η αρχική διαπίστωση του ιατροδικαστή που πέρα από τον θάνατο του βρέφους από εγκεφαλίτιδα, διέκρινε κατά την επισκόπηση, ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο κορμάκι του άτυχου βρέφους ενώ οι Σύροι γονείς του προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ. Ενα βρέφος μόλις 11 μηνών από τη Συρία άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές το άτυχο μωράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος εντόπισε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Λίγο αργότερα, όμως, υπήρξαν πληροφορίες ότι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο οι αλλοιώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα του κοριτσιού να οφείλονται στην εγκεφαλίτιδα από την οποία έπασχε. Εξάλλου, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το παιδάκι είχε και μικροκεφαλία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο διαμέρισμά τους και είχε ένα παιδάκι. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά, ένα δίδυμο του θανόντος βρέφους κι ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, τα οποία είναι κι αυτά στο «Αγλαΐα Κυριακού» και θα εξεταστούν από ιατροδικαστή για να δουν αν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης.

https://www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...