Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τους Δήμους της Αρκαδίας - Θα αντικαταστήσει τον "Φιλόδημο"

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τους Δήμους της Αρκαδίας - Θα αντικαταστήσει τον "Φιλόδημο"

Ένα νέο χρηματοδτικό πρόγραμμα, στη θέση του γνωστού "Φιλόδημου" πρόκειται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση, δια του υπουργείου εσωτερικών. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο αφορά άμεσα τους Δήμους της Αρκαδίας και φυσικά τους Δήμους όλης της χώρας.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρει: "Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται από το υπουργείο Εσωτερικών η ανακοίνωση του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος για την αυτοδιοίκηση.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ομιλία του σε τοπική οργάνωση της ΝΔ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, ανέφερε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα και έκανε λόγο για ένα «πολύ υψηλό πακέτο, πολύ μεγαλύτερης χρηματοδότησης από αυτήν, που υποτίθεται ότι υπήρχε πριν», με το πρόγραμμα «Φιλόδημος 1». Ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι με αυτό το πακέτο διασφαλίζονται τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού, 1,3 δισ. ευρώ που είναι σε εξέλιξη με το προηγούμενο πρόγραμμα, «αλλά και πάρα πολλά καινούργια έργα, τα οποία θα τα φτιάξουμε από κοινού με την αυτοδιοίκηση»."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...