Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Εξετάζεται το ενδεχόμενο παράτασης στην προστασία της πρώτης κατοικίας"

"Εξετάζεται το ενδεχόμενο παράτασης στην προστασία της πρώτης κατοικίας"

Για το ενδεχόμενο παράτασης στην προστασία της πρώτης κατοικίας ρωτήθηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Στέλος Πέτσας στον «ΑΝΤ1» από τους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ... "Η αναστολή στις συμβάσεις εργασίας, η αναστολή στις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με την περίοδο χάριτος στις τράπεζες δίνουν οξυγόνο, ώστε να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να συνεχίζουν τη λειτουργία τους -όταν θα ξεπεράσουμε αυτή την υγειονομική κρίση- και οι εργαζόμενοι να είναι στη δουλειά τους. Αν συγκρίνει κανείς το που βρισκόμαστε σήμερα στην Ελλάδα με την απαγόρευση των απολύσεων, με το γεγονός ότι στις Η.Π.Α. πριν από λίγες ημέρες, είδαμε να αυξάνονται κατά 3,2 εκατομμύρια οι αιτήσεις για ανεργία, καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε.

Εξετάζουμε από την πρώτη στιγμή το ζήτημα της παράτασης της προστασίας της πρώτης κατοικίας που λήγει στις 30 Απριλίου. Βήμα-βήμα θα βλέπουμε τις εξελίξεις και θα παίρνουμε τις αναγκαίες αποφάσεις. Βεβαίως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...