Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαρδαλιάς | Ο Υφυπουργός που "μαλώνει" πολίτες όταν δεν τηρούν τα μέτρα, συγκάλεσε σύσκεψη σε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα!

Χαρδαλιάς | Ο Υφυπουργός που "μαλώνει" πολίτες όταν δεν τηρούν τα μέτρα, συγκάλεσε σύσκεψη σε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα!

Είναι το πρόσωπο εκείνο που κάθε απόγευμα ανακοινώνει –σε αυστηρό τόνο, πολλές φορές- την υποχρεωτικότητα να τηρηθούν απόλυτα τα μέτρα κατά της πανδημίας, «για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω».
Ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς δεν διστάζει να μιλήσει σε αυστηρό τόνο και να στηλιτεύσει τους πολίτες εκείνους που δεν τηρούν τα σκληρά μέτρα, όπως το να συνωστίζονται σε μικρούς χώρους.
Την ίδια ώρα, όμως, ο ίδιος συγκάλεσε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Μύκης, δίπλα στον οικισμό του Εχίνου της Θράκης, σε μία αίθουσα που υπήρχαν πολλά περισσότερα άτομα απ΄ όσα έπρεπε για να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις.
Αλήθεια, ο ίδιος δεν θα έπρεπε να είναι ο πρώτος που τηρεί απαρέγκλιτα τα μέτρα, ώστε να στέλνει το σωστό μήνυμα προς όλους τους πολίτες, να δίνει το καλό παράδειγμα;

΄Για την επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στην περιοχή, η Εφημερίδα των Συντακτών σημειώνει: "Τραγελαφική στιγμή της επίσκεψης Χαρδαλιά και η γεμάτη χαμόγελα φωτογραφία με την εκτελεστική γραμματέα της περιφέρειας κυρία Κοσμίδου, σχεδόν αγκαλιασμένοι. Δηλαδή, στη φωτογραφία με την κα Κοσμίδου, τηρείται η ενδεδειγμένη απόσταση;"

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ

Πάντως, ο κ. Χαρδαλιάς τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό το απόγευμα της Κυριακής.
«Επειδή σήμερα είχα ένα μαραθώνιο μαζί με τους συνεργάτες μας, με τους οποίους δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, πάνω από ωράρια, συνθήκες και δυνατότητες ξεκούρασης. Κυκλοφόρησε πριν από λίγο η φωτογραφία από το Δημαρχείο του Εχίνου, όπου η φωτογραφία είναι της στιγμής, όπου είναι μέσα και τα ΜΜΕ, τράβηξαν πλάνα και μετά από λίγο βγήκαν έξω. Όλοι φορούσαμε μάσκες, όλοι πλύναμε τα χέρια μας με αντισηπτικά, άλλοι φορούσαν γάντια και η απόσταση μπορεί να μην ήταν δύο μέτρα, αλλά ήταν 1,5.
Την ώρα της μάχης, όσοι είμαστε σε αυτό το μέτωπο, πρέπει βεβαίως να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα, αλλά εργαζόμαστε πολύ γρήγορα και πολύ σκληρά για να μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα.
Ας μην προσπαθούμε να εξειδικεύσουμε την είδηση μέσα από μια διαδικασία που όλοι υπηρετούμε με έμφαση και συνέπεια στο σκοπό.»

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως λέει η σύζυγος όταν πιάνεται στα "πράσα" από τον κερατά; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ... Έτσι και ο υπουργός στην απάντησή του. Φίλε δεν είσαι με το ζόρι υπουργός αν δεν μπορείς .... στο καλό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μηδέν πρόληψη όλα για μια στιγμή δημοσιότητας. Σήμερα βγήκε να μας πει ότι οι πολίτες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι χάλασαν τα υδραυλικά στο χωριό. Ρε φίλε πρέπει να καταλαβαίνεις που απευθύνεσαι και το υφάκι αυτό δεν ενδείκνυται σε τέτοιες στιγμές. Επειδή ο Κούλης σε έχρισε υφυπουργό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ, όλοι φοράνε μάσκες και απ' ό,τι φαίνεται τουλάχιστον, οι εξής "άλλοι" μόνο ένας φοράει και γάντια μαζί με τη μάσκα. Και επίσης όπως όλοι βλέπουμε στο βίντεο, αυτοί που είναι έξω έχουν απόσταση ακριβώς 1,5 μέτρο ο ένας από τον άλλο. Μόνο που δεν φιλήθηκαν στο στόμα. Για τόσο μεγάλη απόσταση μιλάμε. Καλό θα είναι που και που να παραδεχόμαστε ότι κάναμε μ@λ@κία. Δεν είναι κακό κ. Χαρδαλιά μας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...