Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δώρο του Πάσχα για όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα!

Δώρο του Πάσχα για όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα!

Το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο σύνολό του ξεκαθάρισε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας και θα καταβληθεί από όλες τις επιχειρήσεις, προς όλους τους εργαζόμενους.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΩΡΟ

Οι επιχειρήσεις που δεν καλύπτονται από τις μέχρι σήμερα προβλέψεις της Πολιτείας, πρέπει να καταβάλουν το Δώρο Πάσχα, στις προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες, δηλαδή μέσα στις γιορτές.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Οι επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους με διοικητική εντολή ή ανήκουν στις πληττόμενες από την κρίση επιχειρήσεις (βάσει ΚΑΔ), θα δοθεί η δυνατότητα καταβολής του Δώρου Πάσχα μέχρι το καλοκαίρι.

Υπογραμμίζουμε ότι το Δώρο Πάσχα που πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 30/6, από τις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους με διοικητική εντολή ή ανήκουν στις πληττόμενες (βάσει ΚΑΔ), θα είναι μειωμένο κατά το μέρος που αυτό δεν είναι δεδουλευμένο, όπως θα αναφέρεται και στην σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ωστόσο, με απόφαση του Πρωθυπουργού το τμήμα του Δώρου Πάσχα που δεν θα καταβληθεί στους εργαζόμενους από τους εργοδότες θα καταβληθεί στο ακέραιο από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις ισχύει η υποχρέωση καταβολής του στις προθεσμίες του ισχύοντα νόμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...