Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταδιακό άνοιγμα σχολείων προτείνει ο Μόσιαλος - Να χωριστούν σε πρωινά και απογευματινά!

Σταδιακό άνοιγμα σχολείων προτείνει ο Μόσιαλος - Να χωριστούν σε πρωινά και απογευματινά!

Η Ελλάδα θα αρχίσει να συζητά και να σχεδιάζει την επιστροφή στη μερική κανονικότητα μέσα στον Απρίλιο, εκτιμά ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, που διευκρινίζει ότι η ολική επιστροφή θα γίνει με την ανακάλυψη του εμβολίου.

«Δεν μπορούμε ζούμε για χρόνια σ’ αυτή την κατάσταση τόσο για λόγους οικονομικούς αλλά και συστήματος υγείας, αλλά θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο κ. Μόσιαλος στο iefimerida.gr. Μάλιστα υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στην Ελλάδα πιο νωρίς απ’ ότι άλλους, ενώ θα πάρουμε ιδέες και από άλλες χώρες, όπως η Δανία που αρχίζει να το μελετά, από την επιχειρηματική κοινότητα και τους φορείς των εργαζομένων όπως την ΓΣΕΕ.

Προτείνει σταδιακά το άνοιγμα των σχολείων

Ο κ. Μόσιαλος καταθέτει προτάσεις για σταδιακό άνοιγμα των σχολείων, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, γιατί όπως σημειώνει, δεν θα πρέπει να ανοίξουν όλα μαζί και πρέπει να γίνει σε διαφορετικά ωράρια (πρωί-απόγευμα).

«Χαιρόμαστε και δικαίως για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, γιατί αν χαλαρώσουμε τις επόμενες εβδομάδες, δεν θα πηγαίνουν το ίδιο ευνοϊκά τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να ευχόμαστε να τα πάνε καλά και οι άλλοι στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο» επισημαίνει. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή στην κανονικότητα προϋποθέτει ότι θα δεχθούμε προσωρινή παραβίαση των ατομικών μας ελευθεριών με διακομματική συναίνεση.

1 σχόλιο

  • Νικος
    Νικος Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θέλετε να πείτε ρε άθλιοι ότι η παραβίαση των ατομικών μας ελευθεριών θα μείνει και μετά τον Απρίλιο; Για πόσο ακόμα νομίζεις ότι μπορείτε να παίζετε με την υπομονή μας; Θα σας βγει μπούμερανγκ η αλαζονική σας συμπεριφορά και η τρομοκρατία

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...