Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άνοιγμα σχολείων | Μαθήματα στην ύπαιθρο, με αποστάσεις και πλύσιμο χεριών σε κάθε διάλειμμα;

Άνοιγμα σχολείων | Μαθήματα στην ύπαιθρο, με αποστάσεις και πλύσιμο χεριών σε κάθε διάλειμμα;

Ο  καθηγητής του London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς Οργανισμούς  Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Εξελίξεις» αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, είπε ότι  θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα έχουμε αρχές Μάιου για την πορεία της πανδημίας, αλλά και το τι έχει συμβεί σε άλλες χώρες που προχώρησαν στο άνοιγμα τους, όπως η Δανία, όπως οι χώροι διδασκαλίας έχουν αναδιαταχτεί, τα περισσότερα μαθήματα γίνονται  στην ύπαιθρο, τηρείται η απόσταση ασφαλείας των 2 μέτρων και τα παιδιά πλένουν κάθε ώρα τα χέρια τους 

Ακόμα είπε ότι στη Νορβηγία τα παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας ή κάποιος γονιός ή κάποιος παππούς έχει πρόβλημα υγείας, τότε συνεχίζουν τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

"Θα δούμε όλα αυτά τα πειράματα και θα αποφασίσουμε στην Ελλάδα. Πρέπει να δούμε τα επιστημονικά δεδομένα και να σταθμίσουμε τα δεδομένα κάθε χώρας, ως προς το σύστημα υγείας και τη σύνθεση των οικογενειών που είναι διαφορετικές σε Ελλάδα και Σκανδιναβία" είπε ο κ. Μόσιαλος, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα σχολεία.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...