Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδικοί Σταθμοί - ΕΣΠΑ 2020 | Ξεκινούν οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι

Παιδικοί Σταθμοί - ΕΣΠΑ 2020 | Ξεκινούν οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι
Ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, η υποβολή αιτήσεων στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ(Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών), για το σχολικό έτος 2020-2021.

Φέτος για πρώτη φορά οι αιτήσεις θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων  Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.
 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανακοίνωση και την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη δράση ΕΔΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...