Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κ. Βλάσης στο tomanifesto: Στον λαϊκισμό απαντάμε με πράξεις!

Κ. Βλάσης στο tomanifesto: Στον λαϊκισμό απαντάμε με πράξεις!

Στις 7 Ιουλίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και το διάστημα αυτό είναι φυσικά ικανό για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων σχετικά με την αποτελεσματικότητα ή μη του κυβερνητικού έργου.

Μπορεί η δεδομένη χρονική στιγμή να βρίσκει τη χώρα στη δίνη μιας παγκόσμιας οικονομικής αναταραχής, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον πόλεμο στην Ουκρανία, όμως αυτό δεν αναιρεί την τεράστια μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει συντελεστεί, αλλά και τις καίριες παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που δημιουργήθηκαν τόσο λόγω της πανδημίας όσο και λόγω των πρόσφατων πληθωριστικών τάσεων.

 
 

Στους φθηνούς λαϊκισμούς της αντιπολίτευσης περί καταρρέουσας κυβέρνησης και κράτους σε αποσύνθεση η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απαντά με πράξεις. Σε όλους αυτούς που μηδενίζουν το κυβερνητικό έργο απαντάμε με έναν πολύ απλό τρόπο: αντιπαραθέτουμε την εικόνα της Ελλάδας του σήμερα μ’ αυτήν της Ελλάδας του 2019.

 
 
 

Μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε να αντιστρέψουμε άρδην την εικόνα της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο και να τη μετατρέψουμε από τον «αποδιοπομπαίο τράγο» σ’ έναν εταίρο αξιόπιστο και σεβαστό. Αυτό δεν είναι απλώς μια πεποίθηση, αλλά τεκμαίρεται από τα ίδια τα γεγονότα. Καταφέραμε να προχωρήσουμε στην πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ και σύντομα να αφήσουμε πίσω μας το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πλέον είμαστε πρωτοπόροι στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, ενώ η Ελλάδα έγινε και η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα με Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης για τις λιγνιτικές περιοχές. Ενισχύσαμε την αμυντική θωράκιση της χώρας και προχωρήσαμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της.

Τονώσαμε την οικονομία και τα εισοδήματα των νοικοκυριών τόσο εν μέσω πανδημίας όσο και στην παρούσα ενεργειακή κρίση με μέτρα υψηλότερα του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Μειώσαμε την ανεργία και αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό. Ανταποκριθήκαμε με επιτυχία σε κάθε κρίση προτάσσοντας τα συμφέροντα της πατρίδας μας, σεβόμενοι πάντα την ιστορία και την εθνική μας υπερηφάνεια.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Αυτή είναι η μόνη εξήγηση για τη στάση όλων όσοι δεν μπορούν –ή μάλλον δεν θέλουν– να δουν πως η εξέλιξη της χώρας την τελευταία τριετία αποτελεί ένα γιγάντιο άλμα προς τα εμπρός.

  • Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ

από την έντυπη έκδοση

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον λαϊκισμό ο Βλασης απαντά με την συμπεριφορά του απέναντι στον κάθε πολίτη που είναι υποδειγματική

  • Anonymous
    Anonymous Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Άστο δεν ΠΑΙΡΝΕΙΣ πάλι ψήφο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε την καραμέλα Βλάσση. Στον Λαικισμό απαντάς με ταξίματα, με ρουσφετάκια και με υποσχέσεις για θέσεις εργασίας σε ιδιωτικά εργοστάσια που δε γίνονται.. Στο λαικισμό απαντάς με κολοτούμπες για τον Τατούλη, δίπλα απο αγωγούς φισικού αερίου. Στο Λαικισμό απαντούσες μεχρι τώραμ με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων στα μέτρα σου. Αυτός είσαι και σε έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι. Τώρα όμως;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...