Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης λένε ότι «δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του ωραρίου»

Κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης λένε ότι «δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του ωραρίου»

Αλαλούμ έφερε η πρόταση για μείωση του ωραρίου λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα ώστε να περιοριστεί το ενεργειακό κόστος.

Η πρόταση όριζε την μείωση της λειτουργίας των καταστημάτων κατά 2 ώρες ημερησίως, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα επιφέρει μείωση κατά 50% της κατανάλωσης ενέργειας για αυτές τις ώρες.

Μετά την δημόσια συζήτηση που άνοιξε με πρωτοβουλία των Εμπορικών Συλλόγων για ενδεχόμενη μείωση του ωραρίου στα εμπορικά καταστήματα, κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης  μιλώντας στον ΟΤ ξεκαθαρίζουν ότι «δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του ωραρίου».

Η διευκρίνιση αυτή ήρθε πριν την σύσκεψη που θα έχει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης με τους φορείς της αγοράς προκειμένου να βρεθούν τρόποι ώστε να περιοριστεί η πίεση των λιανεμπορικών επιχειρήσεων και να μπει φρένο στο κύμα των ανατιμήσεων.

Οι κυβερνητικές πηγές

Την ίδια στιγμή και κυβερνητικές πηγές βάζουν τέλος στη συζήτηση που άνοιξε την Τρίτη για μείωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων λόγω της ενεργειακής κρίσης μέσω νομοθετικής παρέμβασης, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...