Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεσπά ο 40χρονος που φέρεται να σκότωσε το γατάκι – “Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος και έχω οικογένεια” (vd)

Ξεσπά ο 40χρονος που φέρεται να σκότωσε το γατάκι – “Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος και έχω οικογένεια” (vd)

Οι αρχές ταυτοποίησαν έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει σκοτώσει και ποδοπατήσει ένα μικρό γατάκι στο κέντρο της πόλης αλλά εκείνος αναφέρει πώς δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα και πώς δεν είναι αυτός που φαίνεται στο βίντεο, το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Μιλώντας στο MEGA, ο άνδρας είπε πως αναμένει την ενημέρωση από την αστυνομία και πως δεν εμπλέκεται σε αυτό το απαράδεκτο περιστατικό.

“Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα”.

Ενώ παράλληλα δήλωσε :

“Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό”.

 

Κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδού Ερμού στη Θεσσαλονίκη είχαν καταγράψει τη στιγμή που το γατάκι ποδοπατήθηκε και η οργή του κόσμου στα social media ήταν τεράστια καθώς είδαν έναν άνθρωπο να κάνει κακό σε ένα αθώο πλάσμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Αυγούστου – ημέρα Σάββατο – και η αστυνομία ανακοίνωσε πώς ο άνδρας ταυτοποίηθηκε.

Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κακοποίηση και έχει επιβληθεί 30.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο.

https://debater.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...