Εγκλημα στην Κυπαρισσία | Τη Δευτέρα θα απολογηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και ληστεία 31χρονου

Στα δικαστήρια Κυπαρισσίας οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, το πρωί για να απολογηθούν, οι τρεις κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του 31χρονου, που βρέθηκε θαμμένος στην παραλία Καρτελά.
Οι φερόμενοι ως δράστες και οι συνήγοροί τους, ζήτησαν νέα προθεσμία για να γίνουν οι απολογίες και αυτή δόθηκε για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, οπότε θα οδηγηθούν ξανά στον ανακριτή.
Τον 24χρονο Ρομά θα εκπροσωπήσει ο Απόστολος Λύτρας. Στον 33χρονο Αλβανό και την 30χρονη Ελληνίδα, όρισε το δικαστήριο τους δικηγόρους Ερασμία Λυμπεροπούλου και Παναγιώτη Καλκαβούρα για να τους εκπροσωπήσουν.
Κατά τη μεταφορά τους δεν θέλησαν να πουν κάτι για την πράξη τους. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.
Σχετικά Άρθρα
- Επώνυμα παλιών Τριπολιτών…
- Οργισμένη ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Καμάρας: "Αποφασίζουν και διατάζουν στον δήμο Μεγαλόπολης"
- Παπαηλιού για Τέμπη: "Ψέματα, ψέματα, ψέματα, με πρωτοστατούντα τον πρωθυπουργό του «επιτελικού παρακράτους"
- Πετώντας για Καλαμάτα, (κατ)ολισθαίνοντας για Γορτυνία
- Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση της ΝΔ για παραπομπή του Κ. Καραμανλή