Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπουργείο Εσωτερικών: "Συνεχίζει να ισχύει η υφιστάμενη νομοθεσία για τις Επιτροπές σε Δήμους και Περιφέρειες"

Υπουργείο Εσωτερικών: "Συνεχίζει να ισχύει η υφιστάμενη νομοθεσία για τις Επιτροπές σε Δήμους και Περιφέρειες"

Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που φέρεται να κρίνει αντισυνταγματικές διατάξεις νόμων που αφορούν στο σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων και των Περιφερειών, επί του παρόντος λεκτέα τυγχάνουν τα ακόλουθα:

1. Η σχετική απόφαση δεν έχει νομίμως επιδοθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και επομένως ισχύει, επί του παρόντος, η υφιστάμενη νομοθεσία.

2. Το Υπουργείο Εσωτερικών θα μελετήσει τη συγκεκριμένη απόφαση του ΣτΕ προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες ενίσχυσης της αποτελεσματικής διακυβέρνησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά την έκδοση της συγκεκριμένης απόφασης.

3. Η απόφαση αυτή μας υπενθυμίζει με τον πιο εναργή τρόπο τις καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς ακόμα μας στοιχειώνουν. Η Κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα εργαστεί ώστε οι πολίτες να συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 18:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζάμπα ούρλιαζαν οι σκύλες του Πετ….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα πει "φέρεται", ρε άχρηστοι του μπ@@@λου επιτελικού κράτους; Αφού βγήκε επίσημη απόφαση από το Στε, ξεφτιλισμένα υποκείμενα του Κούλη. Θα συνεχίσουν δηλαδή να λειτουργούν παράνομα οι Οικονομικές Επιτροπές ενώ υπάρχει απόφαση αντισυνταγματικότητας από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, επειδή δεν έχει "νομίμως επιδοθεί" η απόφαση στο ΥΠΕΣ; Χούντα ρεεεεεεεε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...