Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιαννακούρας
Για λόγους δεοντολογίας ο Αρκάς Δημήτρης Γιαννακούρας κατάθεσε την Παρασκευή 5 Μαΐου την παραίτηση του από Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.
"Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θα αποφασίσω με την παράταξή μου την πορεία μου στις επερχόμενες αυτό διοικητικές εκλογές" αναφέρει ο κ. Δημήτρης Γιαννακουρας.
Tags:
Δημήτρης Γιαννακούρας,Σχετικά Άρθρα
- Μια προσφορά πολιτιστικής μνήμης τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από την Αδελφότητα Δημητσανιτών (εικόνες)
- Τον Ιανουάριο του 2027 οι πρώτοι κολυμβητικοί αγώνες στην Τρίπολη!
- Αυτή είναι η πρόσκληση 9.000.000 € για το «Νέο Κτίριο Ογκολογικής Μονάδας – Κλινικών στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης»
- Σμυρνιώτης: «Αποσπασματικά έργα χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμό» – Οι καθυστερήσεις και οι προτάσεις για την Τρίπολη
- Γούργαρης: "Χέρι - χέρι δημοτική αρχή και αντιπολίτευση - Διαφωνούμε με την πολιτική σας"
1 σχόλιο
-
Πόσα να αντέξουμε ποια με τόσα ξαφνικά που μας βρίσκουν ;
Ο χρόνος ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε και αυτό .μεγάλο κακό μας βρήκε






