Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σάλος για τη δασκάλα που έδειξε ερωτική ταινία σε μαθητές δημοτικού!

Σάλος για τη δασκάλα που έδειξε ερωτική ταινία σε μαθητές δημοτικού!

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δασκάλα που προέβαλε ερωτική ταινία σε μαθητές της Δ’ Δημοτικού. Ο μαθητής, του οποίου οι γονείς κινήθηκαν νομικά, φέρεται να υποστήριξε πως όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία εκείνη απάντησε ότι «ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας».

Ειδικότερα, από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, δήλωσε: «Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί».

 

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών- είναι «Τα αγόρια στο ντουζ» και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να «σκληραγωγηθούν» και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που μίλησε στον Alpha, ο μαθητής υποστήριξε πως όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι «ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας».

Τι λέει ο διευθυντής του σχολείου

Δημοσιογράφος του ίδιου μέσου μίλησε με τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος είπε ότι «και εγώ σήμερα το έμαθα, από τα sites και τα κανάλια», ωστόσο, κληθείς να απαντήσει αν έχει πλήρη επίγνωση του τι γίνεται στο σχολείο του και αν γνώριζε το συμβάν, δεν είχε απάντηση.

«Έχουμε πάρει εξώδικο από γονείς μαθητή, αλλά επειδή έχει κοινοποιηθεί σε ανώτερη υπηρεσία από εμάς (σ.σ. στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο υπουργείο Παιδείας) περιμένουμε εντολές» είπε επίσης ο διευθυντής του σχολείου και έκλεισε το τηλέφωνο στη δημοσιογράφο, χωρίς να απαντήσει για το αν γνώριζε και πώς το αντιμετώπισε.

ethnos.gr

4 σχόλια

  • Δεν είμαι ρομπότ
    Δεν είμαι ρομπότ Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    09:07 Δε φτάνει που είσαι λοατκι είσαι και 3α να το πω κομψά, Μακριά τα χέρια από τα παιδιά αν ο κάθε δάσκαλος είναι ανώμαλος ας πάει στη Συγγρού όχι στο σχολείο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί ... "σάλος"??? Τα παιδιά βλέπουν "τσόντα" ακόμα και μέσα στο σχολείο μέσω κινητών ή στο σπίτι χωρίς έλεγχο. Έχουν μια άλλη φρασεολογία που εμείς στην ηλικία τους τρέμαμε να πούμε οτιδήποτε. Η λέξη με τα 3 α που γίνεται ψωμοτύρι στο στόμα του αγοριού ή του κοριτσιού δεν σας πειράζει? ένα βραβευμένο ντοκυμανταιρ σας πείραξε εσάς τους "ηθικούς"??? ΕΛΕΟΣ με το κυνήγι μαγισσών

  • Κώστας Ανδριανόπουλος Μεγαλόπολη
    Κώστας Ανδριανόπουλος Μεγαλόπολη Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η παιδεία ξεκινάει από το σπίτι φίλε ανώνυμε σχολιαστή 22:28. Αν στο σπίτι υπάρχει αδιαφορία απο πλευράς γονέων τι φταίει η κοινωνία και το σχολείο?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιοι δάσκαλοι, ποιοι καθηγητές, ποιοι γυμναστές, ποιοι προπονητές, ποιο κράτος, ποιοι νόμοι, ποιοι, ποιοι, τι, τι;
    Ένα μπορdelo είναι η κοινωνία και πάντα την πληρώνουν οι απλοί, τίμιοι άνθρωποι και κυρίως τα αθώα μικρά παιδιά. Έχουμε πιάσει πάτο και ελπίδα δεν διαφαίνεται πουθενά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...