Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ηλίας Παναγιώταρος: "Είμαι 31 μήνες πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού"

Ηλίας Παναγιώταρος: "Είμαι 31 μήνες πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού"

Στις φυλακές Δομοκού κρατείται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος (από το Κακούρι Αρκαδίας), μετά την δικαστική απόφαση με την οποία κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ίδιος μέσα από τις φυλακές εκφράζεται στην ιστοσελίδα του https://www.panagiotaros.gr/.

Εκεί αναφέρει ... "31 μήνες πολιτικός κρατούμενος

Απολογισμός πεπραγμένων χώρου

   Οι εκλογές της 21ης Μαΐου συμπίπτουν με την επέτειο 31 μηνών αιχμαλωσίας μου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες έντονης κοινωνικοπολιτικής δράσης, ο νόμιμος πολιτικός χώρος στον οποίο δραστηριοποιούμουν πολιτικά έχει απαγορευτεί δια ροπάλου.

 Οι πρώην εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές μας έχουν σκορπίσει, πολλοί εξ αυτών ήδη από το 2019, άλλοι σε άλλους χώρους, ενώ άλλοι πίστευαν ότι εμείς οι παλιοί θα είχαμε αφήσει κάποια παρακαταθήκη για το μέλλον, θα είχαμε κάποιο υπεύθυνο plan b. Δυστυχώς κρίνοντας εκ του αποτελέσματος οι κεφαλές μας όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν μεριμνήσει ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Αυτό όμως επουδενί δεν δικαιολογεί και την υπαρξία όποιον διάδοχων καταστάσεων. Αντιθέτως καταδεικνύει την ανυπαρξία και ανικανότητα του υπόλοιπου λεγόμενου εθνικοπατριωτικού χώρου. Δεν μπόρεσαν να διδαχτούν απολύτως τίποτα από την ιστορία, τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες της ΧΑ, δεν μπόρεσαν να συσπειρωθούν έστω κάποιοι εκ των κυριολεκτικά δεκάδων απίθανων σχηματισμών, τα οποία αυτοπροσδιορίζονται εθνικιστικά- πατριωτικά (αν και το εθνικιστικά επιμελώς παραλείπεται).

  31 μήνες και οι μόνοι που θα μπορούσαν να ξανά- συσπειρώσουν τα πλήθη, αφού προηγουμένως έκαναν την αυτοκριτική τους, δεν το κατάφεραν, διότι ούτε αυτοκριτική έκαναν μετά την πανωλεθρία του 2019, ούτε μετά την καταδίκη του 2020. Δεν το κατάφεραν διότι σκέφτονταν με την παρόρμηση και το «ξίφος του Αχιλλέα», όχι με την «πονηριά του Οδυσσέα». Άλλοι λειτουργούν με την εγωιστική λογική του «ή εγώ ή κάνεις», ή ακόμα χειρότερα δεν σκέφτονται καν.

 31 μήνες και διάφοροι «πουθενάδες» και «αλεξιπτωτιστές» του «χώρου» προσπαθούν να γίνουν «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη», δίχως να διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη προσόντα για αυτήν τη θέση, ούτε καν για γιουσουφάκια του χαλίφη. Άνθρωποι που κάποτε μας έγλυφαν, μας ψήφιζαν, αρθρογραφούσαν σε εμάς, αγωνίζονταν με εμάς, τώρα μας ρίχνουν το ανάθεμα, μας συκοφαντούν ψευδώς, αλλά ταυτόχρονα θέλουν και την ψήφο μας!!

 31 μήνες και το μόνο που κατάφερε ο χώρος είναι να κατακερματιστεί περαιτέρω, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες εισόδου στο ελληνικό κοινοβούλιο, έστω κάποιων εξ όλων αυτών. Και μιλώ για κοινοβούλιο διότι μόνο αυτό τους ενδιαφέρει. Για πεζοδρόμιο, αγώνες, κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο, πορείες, συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

 Οι αξιόλογοι υποψήφιοι ηγέτες του χώρου είναι μετρημένοι σε λιγότερα από τα δάχτυλα του ενός χεριού (και αυτοί ακόμα δεν μπορούν να βρουν σημεία σύμπλευσης μεταξύ τους). Αυτοί οι 31 μήνες ήταν μία τραγωδία όχι μόνο για την παλαιά φρουρά, αλλά για ολόκληρο τον αυτοαποκαλούμενο και συνάμα ανύπαρκτο χώρο. Μία τραγωδία που θα φανεί περίτρανα στις εκλογές και που δυστυχώς θα επαναληφθεί και στις δεύτερες (εάν γίνουν).

 Την Κυριακή το βράδυ όπου θα φανεί αυτή η ανυπαρξία, και ανικανότητα και ο εγωισμός των περισσοτέρων όλων εξ αυτών, θα ηχήσει και το ύστατο καμπανάκι για τον εθνικισμό και τον χώρο, μπας και το σώσουν έστω και εν μέρει στις δεύτερες εκλογές.

Όποιος έχει απορίες για το σε ποιους αναφέρομαι, ποια η γνώμη μου για το τι μέλλει γενέσθαι μπορεί να ανατρέξει στο www.panagiotaros.gr ή να με ρωτήσει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Όπως και να ‘χει την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε. Η αποχή είναι το ευνοϊκότερο σενάριο για τη ΝΔ. Το τι θα ψηφίσετε σε αυτές τις εκλογές είναι δικό σας θέμα.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ"

-----------------------------

KYKΛOΦOPEI TO HMEPOΛOΓIO  ΠOΛITIKOY KPATOYMENOY HΛIA K. ΠANAΓIΩTAPOY AΠO TIΣ EKΔOΣEIΣ Domokos free man. ΔIATIΘETAI AΠO EΠIΛEΓMENA  BIBΛIOΠΩΛEIA. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ 6907717703- 6940187277-6909573837- 6907717712 (B. EΛΛAΔA), www. panagiotaros.gr

3 σχόλια

  • ANEXARTISIA
    ANEXARTISIA Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια είσαι εσύ που απελεις; Επειδή προτιμάς τα κουμουνια, τους κατσαπλιαδες, από τους πατριώτες Εθνικιστές, νομίζεις ότι μπορείς & να απειλείς; Που είναι ρε κατσαπλιαδες οι φονιάδες των Φουντουλη & Καπελωνη; Γιατί δεν αναρωτιέσαι γιατί κανει τη πάπια η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση από τότε που δολοφονήθηκε αυτά τα δύο παιδιά;

  • Γιώργος
    Γιώργος Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντωμεταξύ αυτοί που σκότωσαν τον Φουντούλη και τον Καπελώνη είναι ακόμα ελεύθεροι και δεν έχει ασκηθεί καν δίωξη. Φαίνεται ποιοι κυβερνάνε αυτήν την χώρα.

  • Τζένη
    Τζένη Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φασίστα κουφάλα έρχεται κρεμάλα, κάτσε καλύτερα εκεί μέσα γιατί έρχεται κονσερβοκουτι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...