Τζήμερος για Ζαχαράκη: "Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη" - Κωνσταντινόπουλος: "Ντροπή, οργή και θλίψη για «ανθρώπους» σαν τον Τζήμερο"

Τσουνάμι αντιδράσεων στα social media προκάλεσε για μία ακόμη φορά ο Θάνος Τζήμερος με μια πρωτοφανή επίθεση κατά της νέας υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρίας Ζαχαράκη.
Συγκεκριμένα έγραψε: "Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν. Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα".
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
"Ένας άθλιος τύπος!
Ντροπή , οργή και θλίψη για «ανθρώπους» σαν τον τζήμερο.
Είμαστε με την @sofia_zacharaki , με όλες τις Σοφίες!"
Σχετικά Άρθρα
- Στην Τρίπολη η σπουδαία επιστημονική Ημερίδα του διακεκριμένου ιατρού, Ζαχαρία Τσιαμούλο!
- Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης στον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για να γνωρίσει το άθλημα του τένις!
- Λεωνίδιο | Τραυματίστηκε αναρριχήτρια από την Πολωνία στον Κοκκινόβαχο - Δύσκολη επιχείρηση από την Πυροσβεστική σε δύσβατο σημείο! (εικόνες)
- ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ Αγών VI | Δεν θα γίνει ο αγώνας τον Αύγουστο, θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
- Ο ASTERAS AKTOR στα ημιτελικά του e-Κυπέλλου Ελλάδας!
3 σχόλια
-
Οδυσσεα κοιτα να κατεβασετε κανεναν σωστο υποψηφιο για την Περιφέρεια και μην ασχολεισαι με Τζημερους και φασιζουσες αποψεις. Ο καιρός περναει και δεν βλεπω φως για της περιφερεια και τους Δήμους. Τι περιμενετε εκει στο πασοκ ποτε θα ανακοινωσετε τον υποψηφιο τον Αυγουστο ?
-
Οδυσσέα, ντροπή σε εσένα που τάσσεσαι εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης. Οσοι δεν διατυπώνουν ίδιες απόψεις είναι αποδιομπομπαιοι. Ντροπή σε εσένα που σε ξαναψηφίσαμε.
-
λευτεριά στις γεροντοκόρες του μπλε πασοκ !!