Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζήμερος για Ζαχαράκη: "Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη" - Κωνσταντινόπουλος: "Ντροπή, οργή και θλίψη για «ανθρώπους» σαν τον Τζήμερο"

Τζήμερος για Ζαχαράκη: "Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη" - Κωνσταντινόπουλος: "Ντροπή, οργή και θλίψη για «ανθρώπους» σαν τον Τζήμερο"

Τσουνάμι αντιδράσεων στα social media προκάλεσε για μία ακόμη φορά ο Θάνος Τζήμερος με μια πρωτοφανή επίθεση κατά της νέας υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρίας Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν. Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα".

Σάλος με την επίθεση του Τζήμερου στη Ζαχαράκη: Υπουργός Οικογένειας μια άγαμη και άτεκνη

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

"Ένας άθλιος τύπος!
Ντροπή , οργή και θλίψη για «ανθρώπους» σαν τον τζήμερο.
Είμαστε με την @sofia_zacharaki , με όλες τις Σοφίες!"

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσεα κοιτα να κατεβασετε κανεναν σωστο υποψηφιο για την Περιφέρεια και μην ασχολεισαι με Τζημερους και φασιζουσες αποψεις. Ο καιρός περναει και δεν βλεπω φως για της περιφερεια και τους Δήμους. Τι περιμενετε εκει στο πασοκ ποτε θα ανακοινωσετε τον υποψηφιο τον Αυγουστο ?

  • Αρκάς
    Αρκάς Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Οδυσσέα, ντροπή σε εσένα που τάσσεσαι εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης. Οσοι δεν διατυπώνουν ίδιες απόψεις είναι αποδιομπομπαιοι. Ντροπή σε εσένα που σε ξαναψηφίσαμε.

  • πράσινη ακρίδα
    πράσινη ακρίδα Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    λευτεριά στις γεροντοκόρες του μπλε πασοκ !!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...