Αποσύρεται η ροζ ελληνική σημαία από το Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, αποσύρεται άμεσα από την έκθεση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη η ροζ ελληνική σημαία.
Η εν λόγω σημαία που περιλαμβάνεται στην έκθεση της Τζόρτζια Λάλε φέρει το ροζ χρώμα προκειμένου να καταδείξει το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και των εγκλημάτων με θύματα γυναίκες.
Όπως αναφέρεται «το έργο τέχνης δημιουργείται από σεντόνια, δωρεά γυναικών που ζουν στην Ελλάδα. Αυτές οι γυναίκες έχουν φαινομενικά λίγα κοινά πράγματα, αλλά όλες έχουν ξαπλώσει σε αυτά τα σεντόνια απελπισμένες και φοβισμένες».
Το θέμα ανέδειξε χθες από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός. «Η σημαία μας είναι γαλανόλευκη και βάφεται με κόκκινο μόνο με το αίμα των ηρώων μας», είπε ο ίδιος εκφράζοντας την δυσφορία του για το εν λόγω έκθεμα.
Tags:
Ελληνική Σημαία,Σχετικά Άρθρα
- Πυρκαγιά ανάμεσα σε Άγιο Πέτρο και Καρυές (εικόνες)
- Υπεροπολύτιμος βαθμός για τον Αστέρα στις Σέρρες - Πλησίασε στους 2 από την ΑΕΛ!
- Παρουσία και στήριξη στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης ενόψει Πάσχα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Η AEK TRIPOLIS TENNIS League ανεβάζει ρυθμό… και μπαίνει στην πιο δυνατή της φάση
- Ολοκληρώθηκε με επιτυχία δράση ευαισθητοποίησης για την ασφαλή οδήγηση και το αλκοόλ στην Τρίπολη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
2 σχόλια
-
Πραγματικά για γέλια η όλη κατάσταση. Έδωσε εντολή λέει ο Γεραπετρίτης να αποσυρθεί η σημαία για παραποίηση εθνικού συμβόλου. Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ρε μ@λ@κες. Ναι. Αυτό το υποτελές αισχρό δουλάκι που βάραγε υποκλίσεις στον τουρκόσπορο Ερντογάν
-
Έδωσε εντολή; Ο στημένος στα τέσσερα!@@@@@@@@@@@






