Από την 1η Μαρτίου POS και ταμειακές σε όλες τις λαϊκές αγορές
Από την 1η Μαρτίου του νέου έτους, θα είναι πλέον υποχρεωτική η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS και μεταξύ τους αλλά και με το my data της ΑΑΔΕ, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας παραγωγών επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών Ελλάδος. Άγγελος Δερετζής, μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του κλάδου με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη και κυβερνητικούς παράγοντες του υπουργείου.
Ο κ. Δερετζής διευκρίνισε πως μέσα στο Φεβρουάριο σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη θα ανοίξει και 4ος κύκλος VOUTCHER, οπότε και οι πωλητές θα μπορέσουν να προμηθευτούν δύο κουπόνια αξίας 450 ευρώ.
Στη συνάντηση τέθηκε και το νέο φορολογικό, καθώς οι επαγγελματίες εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τον τρόπο υπολογισμού του φορολογητέου εισοδήματος.
protothema.gr
Σχετικά Άρθρα
- Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά κατά τις ημέρες του Πάσχα
- Έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο ζητά η αντιπολίτευση για την αδυναμία λειτουργίας των Παθολογικών Κλινικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας
- Άστρος | Το πρόγραμμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Β΄ Εθνοσυνέλευσης
- Έκλεισαν οι παθολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Καλαμάτας - Σε Τρίπολη και Σπάρτη οι νέες εισαγωγές
- Περιφερειακή Επιτροπή | Σημαντικές αποφάσεις για έργα στο δρόμο "Άστρους - Λεωνιδίου" και στο Βιολογικό της Βυτίνας






