Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Μίχο ζήτησε η εισαγγελέας
Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στο βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο αλλά ούτε και στη μητέρα της ανήλικης που κρίθηκε ενοχή μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης ζήτησε πριν λίγο από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η εισαγγελέας της έδρας.
Η εισαγγελική διατυπώθηκε κεκλεισμένων των θυρών
Σύμφωνα με πληροφορίες : Σε ό,τι αφορά τον Μίχο η εισαγγελέα εισηγήθηκε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω βαρύτητας των κατηγοριών και των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος.
Για τη μητέρα της ανήλικης η εισαγγελέα έχει την άποψη ότι επίσης δεν πρέπει να αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω της παραμέλησης της επιμέλειας της κόρης της.
Επίσης ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα για ελαφρυντικά για όσους από τους αποκαλούμενους πελάτες έχουν κριθεί ένοχοι κατ΄ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα τόνισε ότι πρέπει να αναγνωριστούν ελαφρυντικά μόνο για όσους από τους καταδικασθέντες η πράξη φέρεται να έχει τελεστεί μια φορά και συγκεκριμένα το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας σε έναν μόνο κατηγορούμενο.
Η δίκη συνεχίζεται με τις δευτερολογίες των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων . Και σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης για τα ελαφρυντικά.
Σε περίπτωση που το δικαστήριο ακολουθήσει την πρόταση της εισαγγελέως τους η προβλεπόμενη ποινή για τον βασικό κατηγορούμενο για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης θα είναι ισόβια κάθειρξη.
Κανένα ελαφρυντικό να μην αναγνωριστεί και στον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο ,τον αποκαλούμενο Μιχάλη πρότεινες η εισαγγελέας προς το δικαστήριο .
Tags:
Ηλίας Μίχος,Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης: «Η Νεστάνη αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι που θα αποτελέσει το επίκεντρο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου» (vd)
- Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Ανακομιδή και Μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στην ιστορική Μονή Καλτεζών (εικόνες)
- «Η Φιλική Αγκαλιά» τιμά τη Γιορτή της Μητέρας
- Μέγαρο Μουσικής Αθηνών | Η Νάντια Καραγιάννη από τη Γορτυνία με τον Γιάννη Σμαραγδή πρωταγωνίστησε στην όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης»
- Πρωτοβουλία "Όχι Αιολικά στη Ζάβιτσα": "Έσκαψαν τα σωθικά του Πάρνωνα και τη γέμισαν σίδερα και χιλιάδες κυβικά μπετόν"






