Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλευτής ΝΔ για Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να τον αποκαλώ ο ή η πρόεδρος» - Αποπομπή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Βουλευτής ΝΔ για Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να τον αποκαλώ ο ή η πρόεδρος» - Αποπομπή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης μιλώντας στο κανάλι Σταρ Βορείου Ελλάδας και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, εκφράστηκε απαξιωτικά για αυτόν λέγοντας ότι δεν ξέρει αν πρέπει να τον αποκαλεί «ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» προφανώς σκεπτόμενος την «ιδιαιτερότητά» του.

Φαίνεται πως στη ΝΔ επανέρχονται στις πρακτικές του φθινοπώρου όταν και επιχειρούσαν να απαξιώσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς λόγω της «ιδιαιτερότητάς» του ελπίζοντας πως έτσι θα επαναφέρουν το συντηρητικό ακροατήριο ενόψει εκλογών.

Ήταν μία πρακτική που την είχαν εγκαταλείψει επειδή ο Σ.Κασσελάκης «καταποντίζονταν» τότε στις δημσκοπήσεις. Αυτό όμως έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει «πιάσει» πάλι τα ποσοστά των εθνικών εκλογών.

Από την στιγμή που είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που πέρασε το νόμο για τους «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+ με τον οποίο θα αποκτούν παιδιά, όλοι αυτοί οι «εξυπνακισμοί» δεν μπορούν να αποφέρουν τίποτε, το αντίθετο μάλιστα προβλέπεται να συμβεί:

Να εξοργιστούν ακόμα περισσότερο οι δεξιοί ψηφοφόροι.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Σ.Κυριαζίδης είχε ψηφήσει κατά του περιβόητου νομοσχεδίου, ωστόσο το κόμμα του είναι αυτό που το επέβαλε στην ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα  βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «…το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να.. πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Σε επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο κ. Κυριακίδης είπε «απόλυτα απόλυτα οφείλουμε να σεβαζόμαστε».

-----------------------

Την αποπομπή του βουλευτή της Ν.Δ. ζητά με ανακοίνωσή της και η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

Αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της Ν.Δ., Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει».

pronews.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Η υποκρισία είναι η δύναμη των ανάνδρων.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα από τα πολλά ομοφοβικά σκουπίδια της Νέας Δικτατορίας ο οποίος βάζω στοίχημα ότι από μέσα από το παντελόνι φοράει ζαρτιέρες και γυναικεία εσώρουχα. Να τους χαίρεσαι Μητσοτάκη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπαμε "στυλιαρια". Τέλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...