Σούπερ μάρκετ | Το τριήμερο που θα παραμείνουν κλειστά!
Την περίοδο του Πάσχα, τα σούπερ μάρκετ πρόκειται να παραμείνουν κλειστά για ένα τριήμερο και αυτό λόγω της μετάθεσης της αργίας της Πρωτομαγιάς.
Οι καταναλωτές καλούνται να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την Κυριακή του Πάσχα έως και για την Τρίτη επειδή μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς
Φέτος το Πάσχα πέφτει στις 5 Μαΐου, ενώ η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα στις 29 Απριλίου. Δεδομένου ότι η Πρωτομαγιά πέφτει Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις σχετικά την λειτουργία των σούπερ μάρκετ.
Γι’ αυτό οι καταναλωτές οφείλουν να είναι ενήμεροι ώστε να προμηθευτούν εγκαίρως τα προϊόντα που χρειάζονται για την διαβίωσή τους.
Τα σούπερ μάρκετ, λοιπόν, πρόκειται να παραμείνουν κλειστά για τρεις ημέρες καθώς η αργία της Πρωτομαγιάς από Μεγάλη Τετάρτη μετατίθεται για την Τρίτη του Πάσχα στις 7 Μαΐου.
Οπότε, δεν θα ανοίξουν την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς και την Τρίτη του Πάσχα, ενώ το κοινό θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί ξανά την Τετάρτη στις 8 Μαΐου.
Tags:
Σούπερ μάρκετ,Σχετικά Άρθρα
- Σφύριξε και πάλι το τρένο στην Καλαμάτα | Πλημμύρισε με κόσμο η αποβάθρα του Σταθμού για την υποδοχή του τρένου! (vd)
- Βλάσης: "Η Αρκαδία μας συνεχίζει δυναμικά να «βαδίζει» στην αναπτυξιακή τροχιά που έχουμε χαράξει"
- Ταμείο ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας | Κλειστό από 2 ως 5 Ιανουαρίου 2026
- Ευχές, μελωδίες και γιορτινή ατμόσφαιρα για το νέο έτος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου | Πτωχός: «Υγεία, δημιουργικότητα και πίστη στις δυνατότητές μας»
- Στάθης Κούλης: "Για μια Γορτυνία που προοδεύει χωρίς να χάνει την ψυχή της"






