Κάηκε εργαζόμενη στο Πάτημα Χαλανδρίου

Πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένη σορό γυναίκας, σε επιχείρηση που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου, στην οδό Στρατονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το κτήριο της επιχείρησης που κάηκε, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.
Τη γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, αναζητούσαν συνάδελφοί της από νωρίς χθες το απόγευμα και δεν είχε δώσει κάποιο σημείο ζωής.
Το κινητό της τηλέφωνο ήταν συνεχώς κλειστό και όλοι ανησυχούσαν καθώς δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις τους.
«Χάσαμε τη φίλη μας»
«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», είπε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Και εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, και εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».
Εντός της ημέρας θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για την γυναίκα που είχε εξαφανιστεί και την αναζητούσαν.
zougla.gr
Σχετικά Άρθρα
- Σύμβαση 300.000 € για άμεσες αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας – Υπογραφή από τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μανδρώνη
- Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Έμμεση αύξηση μισθών από την 1η Ιανουαρίου"
- Τρίπολη | Το βράδυ η συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη - Στο τραγούδι ο Μακεδόνας - Δωρεάν είσοδος για όλους!
- Η ΔΕΠ-Υ στην παιδική ηλικία
- Το γνωστό παραμύθι "Τα τρία γουρουνάκια" θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη!
1 σχόλιο
-
δυστχώς αποτύχαμε σαν άνθρωποι...... ξάνα ημέρα εθνικού πένθους όπως και στο Μάτι......