Ηλίας Κασιδιάρης | Κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης

Νέα αίτηση αποφυλάκισης αλλά και προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας του έχει υποβάλει ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Όπως είπε η συνήγορος του κατηγορούμενου Βάσω Πανταζή σε λίγες ημέρες αναμένεται η έκδοση του βουλεύματος για τη δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει υποστηρίζοντας ότι έχει εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί, ενώ η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας.
Στην προηγούμενη αίτηση ΚασιδιάρηΕπί της δεύτερης αίτησης έχει ήδη υποβληθεί η εισαγγελική πρόταση η οποία είναι απορριπτική. Η εισαγγελέας για τη θεμελίωση της αρνητικής πρότασης της επικαλείται το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη η δευτεροβάθμια δίκη και ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά αδικήματα.
Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, όπως είπε η δικηγόρος έχουν ασκήσει προσφυγή και στο Δικαστήριο του Στρασβούργου για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας, που επίσης θα κριθεί εν καιρώ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Tags:
Ηλίας Κασιδιάρης,Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Μαηθανάση στην Τρίπολη
- Σεμινάριο στρατηγικής και δεξιοτήτων στο Λεβίδι
- Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο στο Λεβίδι - Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του αγροτικού
- Έφυγε από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χρ. Λαμπρόπουλος, σε ηλικία 89 ετών
- Έξαλλοι οι Γορτύνιοι με Σκαντζό: "Κατέβα κάτω - Σπίτι σου ήρθαμε για να μας διώξεις;" (vd)
3 σχόλια
-
15:18 Έπρεπε να σε είχα μπροστά μου ρε ακροδεξιό κουρ@δι να σου εξηγούσα για τα καλά πώς έχει το πράγμα. Ακόμα θα τις μέτραγες τις μάπες σου. Σου έθιξα τον επιβήτορά σου και θύμωσες; Ε φασιστάκο;
-
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΓΚΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΙΑ...
-
Ουστ σκουπίδι. Για να μην σε πω τίποτε άλλο που τελειώνει σε -ίδι